05 / 05 / 2024

Mersin inşaat malzeme atölyesi

Mersin inşaat malzeme atölyesi

Mersin Toroslar ilçesinde bulunan inşaat malzemesi atölyesi ve arsası ile Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan 2 tarla vasıflı gayrimenkul Mersin 8. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor...

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

1954'te inşaat malzemesi kıtlığı: İnşaat demiri 74 kuruştan satılmış!

1954 yılında, inşaat işleri birden hızlanmaya başlanmış. İthal malzeme bulmakta zorlanan sektörde kıtlık yaşanmaya başlanmış. 

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

İnşaat malzeme fiyatları düşüşe geçti! Demir fiyatlarında dev indirim! İşte 1 ton demirin fiyatı...

İnşaat malzeme fiyatlarında beklenen indirim haberleri gelmeye başladı. İnşaat demir fiyatları gerilemeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç lira?

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

TOKİ Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor! Silifke'ye 447 konutluk dev proje geliyor! 

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor. Silifke'de hayata geçirilecek olan proje 444 milyon 258 bin 890 TL'ye mal olacak.

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demirin fiyatı tavan yaptı! 17 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurundaki yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor. Bugün dolar rekor seviyesine yakın seyrederken piyasalar da doların etkisi ile şekilleniyor. İnşaat malzeme fiyatları bugün doların etkisi ile yükselişe geçt,. Bugün inşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatları sabitleniyor! TOBB Başkanı resmen duyurdu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan inşaat malzemeleri fiyatları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 19 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

İnşaat maliyetlerinin fazla olmasından dolayı inşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar tek tek geri çekilmeye başladı. Bugün inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 19 Aralık 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat maliyetlerinde artış hız kesmiyor! İşte son rakamlar

Enflasyon nedeniyle inşaat sektöründe maliyetlerin artışı ve doğru fiyatlandırma konusunda kafa karışıklığı yaşandığı belirtiliyor. sektör yetkililerine göre sektörün genelinde bir durgunluk söz konusu. TÜİK, inşaat, malzeme ve işçilik maliyet endekslerini açıkladı. İşte o rakamlar

Mersin inşaat malzeme atölyesi Haberi

Mersin inşaat malzeme atölyesi

Mersin Toroslar'da bulunan inşaat malzemesi atölyesi ve arsası ile Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan 2 tarla satışa çıkarılıyor. Mersin 8. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin bedelleri 1 milyon 779 bin 333 lira ile 3 milyon 619 bin 868 lira arasında değişiyor. 


Mersin'de eyr alan gayrimenkullerin satışı 25 Ekim 2013 günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görmek için