17 / 05 / 2024

mersin İsmet İnönü Bulvarı

mersin İsmet İnönü Bulvarı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yaptığı yeni uygulamalarla yaya geçidi bulunan yerlerde sürücülerin uyması gereken kuralları zemine işledi.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

11 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Ankara, Bilecik, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Manisa, Mersin sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Mersin Metrosu'nun ihale süreci tamamlandı!

Mersin halkının uzun zamandır beklediği metro projesinde ihale süreci tamamlandı. İhalenin kazananı Dillingham Cont. Int. Inc + Kiska- Kom İnş. A.Ş. . oldu. 

Mersin Limanı'nın genişletilmesi projesi mecliste!

Mersin Limanı'nın genişletilmesi projesiyle ilgili Bakanlığın görüşü meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İsmet İnönü Parkı'nı korumaya alan imar değişikliği onaylandı!

İsmet İnönü Parkı’nı sonsuza kadar korumaya alan imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde oy birliğiyle onaylandı...

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Akdeniz demiryoluyla Karadeniz'e bağlanıyor!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada, "Mersin Limanı'nı Samsun Limanı'na kadar bağlayacak olan bir hattın ilk adımı olan Aksaray-Ulukışla hızlı tren demiryolu hattının yapımını yatırım programını aldık." diye konuştu.

Tarihi Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılıyor!

Dönemin başbakanı İsmet İnönü tarafından 1936 yılında açılışı yapılan Ankara 19 Mayıs Stadı, 81 yıl boyunca Türk futboluna hizmet verdi.

Adana Seyhan'daki okul lojmanının yıkımı mecliste!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararını meclis gündemine taşıdı..

İsmet İnönü İlkokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen İsmet İnönü İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Mersinli iş adamlarından yeni konteyner limanı talebi!

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

Mersin Akkuyu Nükleer Santrali hakkındaki iddialar mecliste!

CHP Mersin Milletvekili Durmuş Fikri Sağlar, Mersin Akkuyu Nükleer Santrali projesi hakkındaki çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Sağlar sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Mersin kentsel tasarımla değişiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nce hayata geçirilen 'Kentsel Tasarım Projesi' kapsamında İstiklal Caddesi ile İsmet İnönü Bulvarı arasındaki alanda başlatılan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

mersin İsmet İnönü Bulvarı Haberi

mersin İsmet İnönü Bulvarı

Büyükşehir Belediyesi, şehir içerisinde yoğun şekilde kullanılan caddeleri imar planına uygun olarak genişleterek, trafikte yeni bir döneme imza atarken, yaya öncelikli çalışmalarına da devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından merkezde gerçekleştirilen yol, alt yapı ve genişletme çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda, İsmet İnönü Bulvarı Ulu Çarşı önünde bin 200 metre bordür yenileme ve yol genişletme çalışmaları yapılırken, buradaki dönel kavşak da kaldırıldı.


Öte yandan, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yapılan uygulamalarla yaya geçidi bulunan yerlerde sürücülerin uyması gereken kurallar zemine işleniyor. T-11 yaya geçidi, yaya geçit çizgileri ve yönlendirici oklar zemine işlendikten sonra araç sürücüsünün yaya geçidi bölgesinde olduğu belirtilerek farkındalık oluşturuluyor. Bu uygulama ile araç sürücüleri, yayalara saygı gösterilmesi konusunda uyarılıyor.



Çağrı...