19 / 05 / 2024

Mersin Kazanlı projeleri

Mersin Kazanlı projeleri

Turizm Platformu Başkanı Olcar, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi'nde yapımı planlanan, ancak tahsisleri iptal edilen ve hukuki süreci devam eden Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi ile ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Mersin Kazanlı'ya 1 milyar dolar yatırım yapılacak!

Mersin'in Tarsus ilçesindeki Kazanlı bölgesine 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Bakan Elvan, yatırım yapılacak bölgenin Türkiye'nin ikinci Belek'i olacağını belirti..

Mersin Tarsus'a 1 milyar dolarlık yatırım!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in Tarsus ilçesindeki Kazanlı bölgesine 1 milyar dolarlık yatırım yapılacağını söyledi. Yapılacak yatırımla bölgenin 2. Belek olması bekleniyor

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Mersin Kazanlı sahilindeki barakalar yıkıldı!

MERSİN’in merkez Akdeniz İlçe Belediyesi ekipleri, Kazanlı sahilinde bazı balıkçıların depo olarak kullandığı barakaları, görüntü ve çevre kirliliğine yol açmaları nedeniyle yıktı.

Mersin Erdemli'de imar kaynaklı sıkıntı var!

Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgeki projeleri ve yatırımları anlattı. Tollu, ''İlçemizin altyapı sorunları hayli fazlaydı, çözdük. Yedi yılda 700 kilometre yol yaptık. Yol yapım çalışmalarımızı bu yıl bitireceğiz'' dedi.

Mersin Silifke Kentsel Tasarım Projesi için düğmeye basıldı!

Mersin’de Silifke ve Atatürk Caddesi’nde yapılması düşünülen kentsel tasarım projeleri ve uygulama imar planı revizyonu için düğmeye basıldı.

Mersin'de çarpık yerleşim alanları kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentleşmeyi sağlamak amacıyla çarpık yerleşim olan bölgelerin yeniden planlayarak dönüşümle yenileme projeleri geliştirmenin şart olduğunu belirtti.

Mersin Tarsus Yarenlik Alanı Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın projeleri arasında olan TarsusYarenlik Alanı Projesi’nin ihale teklif değerlendirmesi sona erdi. İhaleyi kimin kazandığının açıklanmasının ardından projede düğmeye basılacak.

Mersin Kazanlı projeleri Haberi

Mersin Kazanlı projeleri

Mevcut projenin bugün artık uygulanabilirliğinin kalmadığını savunan Olcar, Kazanlı için yeni ve ilginç bir proje önerisi getirdi. 



"BU SAATTEN SONRA ESKİ PROJEYLE DEVAM ETMEK MERSİN'İN ZARARINADIR" Mersin'de 7 yıl önce turizmle ilgili Kazanlı bölgesinde tahsisler yapıldığını ve o dönemde bir proje çizildiğini anımsatan Olcar, bunun ilk etapta 8 bin, daha sonra 15 bin yatak öngörülen bir proje olduğunu kaydetti. Bu projenin, Mersin'in 7-8 yılına mal olan, bir çivinin dahi çakılmadığı bir projeye döndüğüne dikkat çeken Olcar, "Geldiğimiz sonuçta da bu tahsisler iptal edildi. Aslında gecikmesi bizim işimize yaradı, çünkü o zamanki yapılmış olan projenin şu anda para etmeyeceğini, devam etmeyeceğini gördük. O dönemde yapılsaydı çok daha farklı yol kat ederdik. Yani o projenin zamanında yapılması gerekiyordu ama köprünün altından çok...