04 / 05 / 2024

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek sanayi sitesi projesinin temeli atıldı.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'ne ada bazında işyeri kararı!

Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi’nde yapılacak Kemalpaşa Sanayi Sitesi ile ilgili toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Şevket Can, işyerlerini ada bazında herkes kendi yapacağını belirtti.

Kemalpaşa OSB'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Miston İnşaat Plastik Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miston İnşaat Plastik Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet İspir tarafından kuruldu. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli , Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.

Kemalpaşa'da yeniden bir imar çalışması başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu, bölgede hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi Haberi

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi

Mersin Tarsus'ta hayata geçirilen Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, törende konuştu. 


Kiltaş, "Dükkanlarımızın esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, Kemalpaşa Sanayi Sitesine asfalt çalışmalarından dolayı belediye başkanlarımıza ve bu sanayi sitesine katkısı olan herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı. 


Projede gece gündüz emek harcayan herkese teşekkür eden Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer ise “Biz esnafımıza nasıl sanayi sitesi yapabiliriz diye düşünüyorduk. Çünkü il olarak baktığımızda hakikaten küçük sanayi sitesi bakımından çok fakir bir iliz. Burhanettin Kocamaz başkanımız zamanında çok mücadele etti. Tüm arsa sahiplerinin hepsiyle konuştu. Darılan oldu, yargıya giden oldu ama yılmadık, bu yola girdik ve o zaman başlattık. O zamanın belediye başkanı şimdi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı oldu, onun yerine de...