08 / 05 / 2024

Mersin Şehir Hastanesinde son durum

Mersin Şehir Hastanesinde son durum

Kamu-özel iş birliğiyle 2014 yılında temeli atılan ve temmuz ayında açılması planlanan Mersin Şehir Hastanesi, Türkiye'nin hizmete girecek ilk şehir hastanesi olacak. Hastanenin Mayıs'ta tamamlanması planlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Şehir Hastanesinde iş arayanlara müjde! Çok sayıda personel alımı yapacak! Üstelik şartlara inanamayacaksınız!

Hastanede iş arayan vatandaşlara müjde. Şehir Hastanesi’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Şehir hastanesinde yüksek maaşla hemen işe başlayın! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! İşte detaylar!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlere müjdeli haber verildi. İşte KPSS şartının da olmadığı personel alımına dair detaylar!

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki ticari alanların kira bedeli TBMM'de!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sayıştay'ın 2020 yılı Denetim Raporunda Mersin Şehir Hastanesindeki ticari alanların kira bedeline dair yaptığı tespite ilişkin soru önergesi verdi. 

13 şehir hastanesinde ruhsat süreci tamamlanmadan inşaat başladı iddiası!

Sayıştay raporlarına göre Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan 13 şehir hastanesinde arsa tahsis ve ruhsat süreçleri bitirilmeden yapım işine start verildi. Buna rağmen tamamlanamayan hastaneler için “süre uzatımı ödemesi” de gerçekleştirildi.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Mersin Şehir Hastanesinde son durum Haberi

Mersin Şehir Hastanesinde son durum

Kamu-özel ortaklığıyla 2014 yılında temeli atılan bin 250 yatak kapasiteli Mersin Şehir Hastanesi'nin inşaatının yüzde 83'ü tamamlandı. Temmuz ayında açılması planlanan tesis, Türkiye'nin hizmete girecek ilk şehir hastanesi olacak.


Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'nde temeli 2 yıl önce atılan ve Akdeniz Bölgesi'nin en büyük sağlık merkezi özelliğine sahip Mersin Şehir Hastanesi'nin inşası tüm hızıyla sürüyor. Toplam 233 dönüm alana kurulan ve 370 bin metrekare kapalı alana sahip hastanenin betonarme imalatının yüzde 100'ü, alt yapı ilerlemesinin yüzde 97'si, cephe imalat çalışmalarının yüzde 80'i, proje genel ilerlemesinin ise yüzde 83'ü tamamlandı.


Açıldığında 4 bin kişinin çalışacağı ve günlük 6-8 bin hastaya hizmet vermesi hedeflenen hastanenin 15 Mayıs'ta tamamlanıp, geçici kabul sürecinin başlaması hedefleniyor. 1 Temmuz itibarıyla hizmete açılması planlanan hastane, en üst teknolojiyle donatılacak.


"Hastane...