02 / 05 / 2024

mersin serbest bölgesi taşınmaz

mersin serbest bölgesi taşınmaz

Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazların faaliyet ruhsatı süresince kullanıma verilmesine yönelik teklif toplanacak.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İhtisas Serbest Bölgesi modeli hayata geçirildi!

İhtisas Serbest Bölgesi modelini hayata geçirdiklerini hayata geçiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Ülkemizin Ar-Ge yoğun, yüksek teknoloji ve katma değerli ihracat hedeflerine katkı sağlayacak firmalara kira, nitelikli istihdam gibi desteklerin yanı sıra, gelir, kurumlar ve gümrük vergisi gibi bir

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bazı taşınmazlar için teklif toplanacak!

Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazların faaliyet ruhsatı süresince kullanıma verilmesine yönelik teklif toplanacak.

Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre İstanbul Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı "İstanbul İhtisas Serbest Bölgesi" olarak değiştirildi.

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...

Kilis'te serbest ticaret bölgesi kurulması için proje hazırlandı!

Kilis Öncüpınar Gümrük Kapısı alanında "serbest ticaret bölgesi" kurulması için hazırlanan "Medine Pazarı" Projesi'nin TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a sunulduğu ifade edildi.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

Mersin Serbest Bölge'ye 350 dönüm!

Ekim Ayı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Serbest Bölgenin genişlemesiyle ilgili teklif görüşülecek ve Serbest Bölge'nin doğusunda kalan arazinin 350 dönümü verilecek.

MESBAŞ yönetimi: Toros Gübre arazisini istiyoruz!

Toros Gübre'ye ait 334 dönümlük arazinin Mersin Serbest Bölgesi'ne genişleme alanı olarak tahsisi için yürütülen çalışmalar ile ilgili sessizliğini bozan MESBAŞ yönetimi; "O araziyi istiyoruz!" mesajı verdi.

İran Aras Serbest Bölgesi'nde 500 fabrika kurulabilecek alan var!

İran Aras Serbest Bölgesi'nin Genel Müdürü Muhsin Arabbağı,"Yatırımcılar için kanunlarımızda kolaylıklar getirdik. 20 yıl buradan vergi alınmayacak. Fabrikalar için vereceğimiz yerler de çok hesaplıdır. İş adamları buraya makinelerini getirip üretim yapabilirler.''dedi.

mersin serbest bölgesi taşınmaz Haberi

mersin serbest bölgesi taşınmaz

Ticaret Bakanlığı, Mersin Serbest Bölgesi'nde yer alan taşınmazların faaliyet ruhsatı süresince kullanıma verilmesine yönelik teklif toplayacak.

Ticaret Bakanlığı'nın bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Mersin Serbest Bölgesi'nde yer alan bazı üstyapılar, "Serbest Bölge Faaliyet Ruhsatı Müracaat Formu" ile başvuruda bulunmak şartıyla belirlenen muhammen bedeller üzerinden, fiyat teklifi alma yoluyla yatırımcıların kullanımına sunulacak.

Söz konusu yapılar, verilmiş veya verilecek faaliyet ruhsatına bağlı olarak, belirtilen sürede ve bu ruhsatta belirtilen  faaliyetler kapsamında kullandırılacak.

Başvuru, ABD doları bazında kapalı zarf içindeki fiyat teklifi ve gerekli olan belgelerle Mersin Serbest Bölge Müdürlüğüne yapılacak. Başvuru süresi ise bugünden itibaren 30 gün olacak.
 

İlan için