01 / 05 / 2024

Mersin stadyumu ne zaman bitecek

Mersin stadyumu ne zaman bitecek

Ev sahibini bekliyor Haziran ayında düzenlenen Akdeniz Oyunları için yapılan 25 bin kişi kapasiteli Mersin Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Mersin İdman Yurdu'nun PTT 1. Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçını yeni statta oynayabileceği bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

TOKİ Mersin Silifke’de 2+1 konutlar ne kadar?

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Silifke projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Silifke TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Silifke TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Mersin metro ihalesinin maliyeti ne kadar? 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro ihalesinin maliyeti merak konusu oldu.  Kamu İhale Kurumu'nun iki ay önce iptal ettiği metro ihalesinin maliyetini 790 milyon lira artırıp tekrar ihaleye çıkarılmıştı. 

Mersin-Adana tren hattı ne zaman açılacak?

Mersin-Adana tren hattının ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen zanlılar yakalandı!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başkalarına sattıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik yapılan ikinci operasyonda yakalanan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Mut TOKİ Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Mersin'in Mut ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 330 sosyal konutun inşaatında son durum ne?

Mersin'de inşaat işçileri belgelerine kavuşuyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, istihdama destek vermek amacıyla Mesleki Yeterlilik Belgesi protokolüne imza attı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Mersin stadyumu ne zaman bitecek Haberi

Mersin stadyumu ne zaman bitecek

Mersin Stadı, ligin ikinci yarısının ikinci haftasında karşılaşmalara açılacak 


Ev sahibini bekliyor Haziran ayında düzenlenen Akdeniz Oyunları için yapılan 25 bin kişi kapasiteli Mersin Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Mersin İdman Yurdu'nun PTT 1. Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçını yeni statta oynayabileceği bildirildi. 


Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerinde kullanıldıktan sonra yoğun bir çalışmaya sahne olan Mersin Stadyumu, yaklaşık 40 gün sonra, futbol oynamaya uygun hale gelecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, yüklenici firma Limak'ın önümüzdeki günlerde stattaki çalışmalarını tamamlayacağını ve stadın önce TOKİ'ye, ardından da Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne devredileceğini açıkladı. 


Bu süre içinde stadın zemini futbol için uygun hale getirilecek, TFF'nin standartları uyarınca stat girişlerinde bazı güvenlik tedbirleri alınacak. Stadın UEFA ve TFF standartlarına uygunluğunun belgelendirilmesinin ardından Mersin İdman Yurdu...