06 / 05 / 2024

Mersin Stadyumu tamamlandı mı

Mersin Stadyumu tamamlandı mı

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü arasında maçla, statta ilk maç oynanmış oldu

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Mersin Metrosu'nun ihale süreci tamamlandı!

Mersin halkının uzun zamandır beklediği metro projesinde ihale süreci tamamlandı. İhalenin kazananı Dillingham Cont. Int. Inc + Kiska- Kom İnş. A.Ş. . oldu. 

Mersin'deki kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Doğu Akdeniz'in önemli ticaret merkezleri arasında yer alan Mersin'de 142 dönüm alanda toplamda 416 dairelik 20 bloktan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi tamamlanıyor.

Tarihi Mersin Evi restore edildi!

Mersin'de Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Akdeniz Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Mersin Evi'nde çalışmalar tamamlandı. 

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Mersin Raylı Sistem Projesi’nin ön yeterlilik ihalesi tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Raylı Sistem Projesi’nin 13.4 kilometre uzunluğundaki ilk fazı için Ön Yeterlilik İhalesi tamamlandı. 

Mersin TÜİOSB'de ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı!

Bölgenin tarımsal üretimini son teknoloji ile yüksek katma değerli ürünlere dönüştürmeyi hedefleyen Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı...

Hatay Stadyumu'nun inşaatında sona gelindi!

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada Hatay Stadyumu'nun kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Mersin’de sahra hastanesinin hazırlıkları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm dünyayı derinden etkileyen Koronavirüs (COVİD19) salgını sürecinde ihtiyaç durumunda hızlıca kurulması planlanan sahra hastanesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Mersin Stadyumu tamamlandı mı Haberi

Mersin Stadyumu tamamlandı mı


Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü arasında maçla, statta ilk maç oynanmış oldu. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 5-4 yendiği maçı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Salman Malkoç ile şube müdürleri. TOKİ ve Limak A.Ş yetkilileri izledi. Oldukça çekişmeli anlara sahne olan maçın ardından TOKİ tarafından Limak A.Ş'ye yaptırılan 25 bin kişilik Mersin Stadyumu. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devredildi. 



 Yapılan karşılıklı görüşmelerden sonra Mersin Stadyumu'nun son durumuyla ilgili bilgiler veren yetkililer. Mersin Stadyumunun genelinde yaptıkları incelemelerin sonucunda zemindeki çimin kalitesinin çok iyi olduğunu ancak acele ederek zeminin tamamen...