06 / 05 / 2024

Mersin Stadyumunda maç yapıldı mı

Mersin Stadyumunda maç yapıldı mı

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü arasında maçla, statta ilk maç oynanmış oldu

Mersin TOKİ mağdurları tek yürek oldu! 5 bin mağdur çözüm bekliyor!

Mersin’de 4 etap halinde yapılacak TOKİ projesinde bir etabın eksik olması nedeniyle 500 ailenin mağduriyet yaşayacağını dile getiren TOKİ mağdurları, bir defa  daha ses yükselterek toplamda 5 bin kişinin mağdur olduğunu belirtti.

Toplu ulaşıma zam geldi! Öğrenci ve tam bilet ücreti kaç liraya yükseldi?

Üst üste birçok ilden ulaşıma yapılan zam haberleri gelmeye başladı. Toplu ulaşıma yapılan son zam haberi ise Mersin’den geldi. İşte detaylar...

Mersin'de arazi dolandırıcılığı iddiası!

Türkiye'de çok sayıda yatırım yapan Lübnanlı iş insanı  Youssef Said Dargham dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Dargham, Mersin ve İstanbul’da yapacağı yatırımlar için anlaşma sağladığı kişilerin parayı aldıktan sonra kayıplara karıştığını dile getirdi. 

MediaMarkt Mersin'de 2'nci mağazasını açtı!

Elektronik perakendecisi MediaMarkt, koronavirüs salgını ve pandemi önlemlerine rağmen mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Mersin'de asbestli binalarda çalışma başladı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde asbest olan binalarda söküm çalışmalarına başladı.

Mersin Valiliği'nden Cennet Mağarası'ndaki asansör projesiyle ilgili açıklama!

Mersin Valiliği, Cennet-Cehennem örenyerine yapılan asansörle ilgili eleştirilerin, projeyi onaylayan uzmanlara haksızlık, engellilere de duyarsızlık olduğundan bahsetti.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bazı taşınmazlar için teklif toplanacak!

Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazların faaliyet ruhsatı süresince kullanıma verilmesine yönelik teklif toplanacak.

Mersin'de acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Mersin Bozyazı'da hazineye ait arazilerin kiralanamaması TBMM'de!

Mersin'in Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi'nde kiralanarak tarım ürünü yetiştirilen hazineye ait arazilerin 2018 yılından itibaren kiralanamaması sebebiyle yaşanan mağduriyet meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

BEYMEN Club Mersin Forum AVM açıldı!

BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

Mersin Stadyumunda maç yapıldı mı Haberi

Mersin Stadyumunda maç yapıldı mı


Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü arasında maçla, statta ilk maç oynanmış oldu. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 5-4 yendiği maçı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Salman Malkoç ile şube müdürleri. TOKİ ve Limak A.Ş yetkilileri izledi. Oldukça çekişmeli anlara sahne olan maçın ardından TOKİ tarafından Limak A.Ş'ye yaptırılan 25 bin kişilik Mersin Stadyumu. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devredildi. 



 Yapılan karşılıklı görüşmelerden sonra Mersin Stadyumu'nun son durumuyla ilgili bilgiler veren yetkililer. Mersin Stadyumunun genelinde yaptıkları incelemelerin sonucunda zemindeki çimin kalitesinin çok iyi olduğunu ancak acele ederek zeminin tamamen...