04 / 05 / 2024

Mersin Toroslar kiralık park alanı

Mersin Toroslar kiralık park alanı

Toroslar Belediye Başkanlığı, Korukent'te bulunan park alanını spor tesisi yapılmak üzere yapım karşılığı liraya verilecek. 8054,63 metrekare yüzölçümüne sahip park alanının ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Mersin Toroslar için kentsel tasarım projesi hazırlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar İlçesi’nde özel proje alanı olarak işaretlenen yerlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mersin Toroslar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de gerçelşeşecek..

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Eylül'de gerçekleşecek... 

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Mersin Toroslar Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, belediyeye ait olan 12 adet mezarlık alanı vasıflı parselin, devrinin yapılmasına ilişkin teklif görüşülerek kabul edildi.

Mersin Toroslar'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar, Yalınayak ve Çavuşlu'da bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayeimenkullerin toplam bedeli 8 milyon 116 bin 75 TL olarak belirlendi.

Mersin Toroslar'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa ihalesi!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar ve Yalınayak mevkiilerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 6 milyon 843 bin 200 TL olarak belirlendi. İhalesi 16 Mart 2016 olarak belirlendi.

Mersin Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan kırsalda ve şehrin çeşitli bölgelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan Toroslar ilçesinde yeni bulvar açma çalışmalarına devam ediyor.

Mersin Toroslar kiralık park alanı Haberi

Mersin Toroslar kiralık park alanı

PARK ALANI VASIFLI TAŞINMAZIN ATLI SPOR TESİSİ YAPILMAK ÜZERE YAPIM KARŞILIĞI KİRAYA VERİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Toroslar Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz üzerine 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/c maddesi gereği açık teklif usulü ve Belediye Meclisinin 01.09.2015 tarih ve 112 sayılı kararı gereği 11 yıl süreyle, yapım karşılığı kira ihalesine çıkartılmıştır.

İLİ                                          :  MERSİN

İLÇESİ                                   :  TOROSLAR

MAHALLE VEYA KÖYÜ   :  KORUKENT

CİNSİ                                     :...