01 / 05 / 2024

mersin trafik sorunu

mersin trafik sorunu

Battı- çıktı kaosunu bitirmek için Büyükşehir Belediyesi projeleri uygulayacak. Projeler yakında başlıyor. Mersin'de yaşam kalitesini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Kocamaz, asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü dile getirdi.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

Mersin'in imar sorunu çözülüyor!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in kent planı ile ilgili en önemli sorunlarından olan 1/5000 ölçekli nazım imar planının ilk aşamasının çözüldüğü müjdeledi.

Mersin'deki sitede iki yönetici sorunu!

Mersin'de 700 dairelik bir tatil sitesinde Ahmet Gülel ikinci kez yönetici olarak seçildi. Hak sahiplerinin topladığı imzalarla yenilenen seçimde Nevzat Bilgin yönetici oldu. İki yöneticiye de ayrı ayrı aidat ödeyen site sakinleri sorunun çözülmesini istedi.

O evi görenler şok oldu! 1500 TL'ye hayalindeki evi yaptı!

Mega kentlerin kalabalığı gürültüsü ve trafik sorunu bir çok vatandaşı doğa hayatına itiyor. Genç bir anne küçük kızını da yanına alarak doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte o ev...

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

İstanbul, Kanal İstanbul'la nefes alacak!

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul'un trafik sorunu ile ilgili konuştu. Yıldırım, Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un rahat bir nefes alacağını söyledi.

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

mersin trafik sorunu Haberi

mersin trafik sorunu

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kısa bir süre sonra yapımına başlanacak battı-çıktı projelerinin tamamlanmasıyla birlikte kentteki trafik kaosunun sona ereceğini söyledi. 

Tulumba Kavşağı Avan Projesi'nin tamamlanarak imar planına işlendiğini bildiren Kocamaz, "İhaleye çıkıldıktan hemen sonra projenin inşasına başlayacağız. Mezarlık, mezarlık2 ve Limonluk katlı kavşakları için hazırlanan projelerin ihalesine çıkıldı. Battı-Çıktı kavşak projesi ile Mersin'i trafik kaosundan kurtarıyoruz" dedi. 


YOLLAR GÜVEN VE KONFORLU

Mersin'de yaşam kalitesini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Kocamaz, bu kapsamda asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü dile getirdi. 2014 yılı içerisinde 410 milyon 386 bin 590 ton asfalt kullandıklarını açıklayan Kocamaz, "195 milyon 313 bin 620 ton üretilen asfalt rakamıyken, 215 milyon 72 bin 970 ton asfaltı da yaptırdık" ifadesini kullandı. 



Sabah 30....