19 / 05 / 2024

Mersin Üniversitesi 20. Kültür ve Spor Şenliği nerede

Mersin Üniversitesi 20. Kültür ve Spor Şenliği nerede

Mersin Üniversitesi (MEÜ) 20. Kültür ve Spor Şenliği için Çiftlikköy Yerleşkesi girişinde bir araya gelen öğrenciler, bando eşliğinde yürüdü. Rektör Prof. Dr. Suha Aydın'ın, Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından etkinliğe amfi tiyatroda devam edildi

Milli Emlak arsa satışı: 3 ildeki 20 adet arsa ve arazi KDV'den muaf olarak satılıyor! 

Mersin, Giresun ve Konya illerinde yer alan 20 adet arsa ve arazi satışa sunuluyor. Milli Emlak arsa satışı tek tek açıklandı. İşte merak edilenler... 

Milli Emlak 2 şehirde 32 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Milli Emlak, Mersin ve Konya'da yer alan 32 adet arsa ve araziyi peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Marmara ve çevresine 20 tsunami gözlem ve erken uyarı istasyonu kurulacak!

Marmara ve çevresinde 20 tsunami gözlem ve erken uyarı istasyonunun kurulacağı gündeme geldi. İşte Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünce yapılacak o çalışmanın detayları...

MB Azure Resort'ta yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı! 

Arıklıoğlu ve Oktay İnşaat tarafından Mersin'de inşa edilen MB Azure Resort'ta satışlar devam ediyor. Şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası başlatan şirket, yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı sağlıyor.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Herkes başvurabiliyor! Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı yapıyor!

Mersin Üniversitesi birçok pozisyonda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını bildirdi. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Herkes başvurabiliyor! ODTÜ çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu! Son başvuru 20 Mart 2023!

Yazılı ve sözlü sınav yok! Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) 156 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. İlana başvuruların 20 Mart 2023 Pazartesi günü saat 17.30'da sona ereceği bildirildi. İşte kadro dağlımı ve başvuru şartlarının detayları…

Deprem fırsatçıları iş başında! O şehirde 5 milyonluk ev 20 milyona çıktı!

Asrın deprem felaketi sonrası, 10 ilde yaşanan büyük yıkım gayrimenkulde fırsatçıların ekmeğine yağ sürdü. Depremle birlikte göçün hızlandığı Mersin’de daha önce 5 bin lira olan kiralar 12 bin, 5 milyon lira civarındaki ev fiyatları ise 20 milyon liraya kadar yükseldi.

Beykent Üniversitesi çok sayıda Araştırma ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 26 Şubat 2023!

Beykent Üniversitesi 20 Araştırma ve Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Rektörlük, fakülteler ve meslek yüksekokuluna alınacak kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Bilim kurgu değil korkunç gerçek! Deprem, ilçeyi şehirden 20 santim uzaklaştırdı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör yardımcısı Şenol Hakan Kutoğlu, Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depremin Gölyaka ile Düzce'yi birbirinden 20 santimetre uzaklaştırdığını söyledi.

O ilde yüzde 20 indirim ve 120 aya varan taksitle 11 konut satılıyor! 615 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mersin ili Silifke Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Silifke ilçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satıyor. Peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ile 120 aya varan taksit imkanını kaçırmayın!

Mersin Üniversitesi 20. Kültür ve Spor Şenliği nerede Haberi

Mersin Üniversitesi 20. Kültür ve Spor Şenliği nerede


Mersin Üniversitesi (MEÜ) 20. Kültür ve Spor Şenliği, açılış töreniyle başladı.


Çiftlikköy Yerleşkesi girişinde bir araya gelen öğrenciler, bando eşliğinde yürüdü. Rektör Prof. Dr. Suha Aydın'ın, Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından etkinliğe amfi tiyatroda devam edildi.


Aydın, konuşmasında, etkinliği öğrencilerin düzenlendiğini, kendilerinin de destek verdiğini söyledi.


Etkinliğe katılımın az olmasına üzüldüğünü belirten Aydın, öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim almasını, bunun yanında sosyal etkinliklerden de yararlanmalarını istediklerini ifade etti.


Konuşmanın ardından tango ve salsa gösterisi sahnelendi.


Öte yandan, trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi'nde de şenlik kapsamında "Sanat Yolu" etkinliği düzenlendi. Vatandaşlar, caddeye serilen 400 metre uzunluğunda, 60 santimetre genişliğindeki tuvale resim yaptı.


Hafta boyu sürecek şenliklerde Yonca Lodi, Sevcan Orhan ve Orhan Uydacı konser verecek, çeşitli konferans, panel ve turnuva...