06 / 05 / 2024

mersin yatırımlarla büyüyor

mersin yatırımlarla büyüyor

Altyapı projeleri başta olmak üzere, çevreden, sağlığa, tarımdan fen işlerine kadar birçok projeyi tamamlayarak hizmete açan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına devam ediyor.

Çimento sektöründeki fırsatçılığa tepki büyüyor!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş devam ederken, tepkiler de çığı gibi büyüyor. İnşaat sektörünü krize sürükleyen maliyet artışları, sektörü resmen salladı. Konuyla ilgili sosyal medyandan tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, TÜİK’in açıkladığı 2022 yılı ilk çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Eren yaptığı açıklamada inşaat sektörünün yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldığını söyledi.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Türkiye otomotiv sektörü hedefini büyüttü! 30 milyar dolarlık ihracat!

Otomobil sektörü hız kesmeden büyüyor. Türkiye'de yapılacak olan FIA Elektrikli Otomobil Dünya Kupası FIA-ETCR yarışması, ülkemizi olumlu yönde tanıtacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Nef 2022'de global yatırımlarla büyüyecek!

2022 senesi için yatırımlarına hazırlanan Nef, arsa yatırımları ile büyümesini sürdürecek. 

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Devremülk yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Türkiye'de çok sayıda vatandaş yatırım amaçlı devremülk alıyor. Fakat çoğu zaman bu yatırımlar büyük mağduriyetle sona eriyor. Peki, devremülk alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Dövizde kazanan sanayiciler arsa yatırımına yöneldi!

Ülkenin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ekonomik dalgalanma dönemlerinde hem küçülmek hem de büyümek isteyen sanayiciler arsa yatırımına yöneldi.

mersin yatırımlarla büyüyor Haberi

mersin yatırımlarla büyüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi kanalizasyon hattı ve terfi merkezi olmayan yerlerin kanalizasyon, atıksu arıtma ve terfi merkezi açılışlarını da gerçekleştirerek, alt yapıda sorunsuz ve donanımlı bir kent olma yolunda ilerliyor. Proje ile Mersin kendi elektriğini kendi üretecek. 


ALTYAPI projeleri başta olmak üzere, çevreden, sağlığa, tarımdan fen işlerine kadar birçok projeyi tamamlayarak hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, Mersin'de bir ilki gerçekleştirdiği Entegre Katı Atık Değerlendirme, Geri Dönüşüm Ve Bertaraf Sistemi ile de çöpten enerji üretecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi kanalizasyon hattı ve terfi merkezi olmayan yerlerin kanalizasyon, atıksu arıtma ve terfi merkezi açılışlarını da gerçekleştirerek, alt yapıda sorunsuz ve donanımlı bir kent olma yolunda ilerliyor. 

Mersin'e değer katan proje ile Mersin kendi elektriğini kendi üretecek. 


Entegre Katı Atık Değerlendirme, Geri Dönüşüm Ve Bertaraf Sistemi Tesisi'nin açılışını...