16 / 05 / 2024

mersin yeni Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

mersin yeni Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, ayrıca, ağız sağlığı için 10 milyon diş macunu ve fırçası dağıtımı başlatacaklarını söyledi...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Mersinlilere Temmuz 2023 müjdesi! 522 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin Yenişehir projesinde 522 adet konut yer alacak. Projenin ihalesi 5 Temmuz tarihinde yapılacak.

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

Tarsus'ta 24.8 milyon TL'ye icradan satılık teknolojik sera ve müştemilatı!

T.C. Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Kürtmusa Köyü, 1282 parselde yer alan 37 bin 155 metrekare büyüklüğe sahip yüksek teknolojik sera ve müştemilatı icradan satıyor...

Mersin'de 15.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 3. İcra Dairesi Mersin Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 218 bin 849 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Tarsus için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

mersin yeni Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Haberi

mersin yeni Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "11 yıllık iktidar dönemimizde bütün güç odaklarına, nereden gelirse gelsin, ister içeriden ister dışarıdan, ister ABD'den ister AB'den, ister Almanya'dan ister Fransa'dan, ister İsrail'den isterse de okyanus ötesinden, nereden gelirse gelsin hiçbir güç odağına bu milletin hak ve hukukunu teslim etmedik ve etmeyeceğiz" dedi.


Bakan Müezzinoğlu, Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti kurulduğu dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "partinin milletin olduğunu, partiyi belirli güç odaklarına güvenerek kurmadıklarını ve Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını" söylediğini hatırlattı.


İktidar dönemlerini anlatan Müezzinoğlu, "11 yıllık iktidar dönemimizde bütün güç odaklarına, nereden gelirse gelsin, ister içeriden ister dışarıdan, ister ABD'den ister AB'den, ister Almanya'dan ister Fransa'dan, ister İsrail'den isterse de okyanus ötesinden, nereden gelirse gelsin...