09 / 05 / 2024

Mersin yeni tesis

Mersin yeni tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun toplu açılışını yapacağı 175 tesisten Mersin’in de payına düşeni aldığını belirterek, “Mersin’de hizmete alınacak tesislerin toplam yatırım bedeli yaklaşık 29 milyon TL’yi buluyor” dedi

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Mersinlilere Temmuz 2023 müjdesi! 522 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin Yenişehir projesinde 522 adet konut yer alacak. Projenin ihalesi 5 Temmuz tarihinde yapılacak.

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Mersin'de 15.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 3. İcra Dairesi Mersin Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 218 bin 849 TL bedelle satışa çıkardı.

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Reysaş GYO, Çayırova'daki arsasına 2.9 milyon TL'ye yeni tesis yaptıracak!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki arsaya 2 milyon 913 bin 210,50 TL+KDV bedelle yeni tesis yaptıracak. 

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin yeni tesis Haberi

Mersin yeni tesis

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde yapımı tamamlanan, 2,4 milyar lira yatırım bedelli 175 eser hizmete alınacak. Bakanlık Basın Müşavirliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Aralık Çarşamba günü Ankara’da Başbakan Davutoğlu tarafından toplu olarak hizmete alınacak eserlerden Mersin de payını alacak.


Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, son 13 yılda 100 milyar TL’den fazla yatırım yaparak, Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdıklarını vurguladı. 13 yıllık sürede 284 adedi baraj olmak üzere 3 bin 2 adet yeni tesisi ülkeye kazandırdıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, “Bu yıl da aralarında barajlar, içme suyu, sulama, atıksu arıtma ve taşkın koruma tesisleri ile ağaçlandırma, ormancılık, milli park ve meteoroloji projelerinin yer aldığı 2,4 milyar TL’ye mal olan 175 dev...