10 / 05 / 2024

mersin yenişehir hürriyet mahallesi metruk bina yıkımı

mersin yenişehir hürriyet mahallesi metruk bina yıkımı

Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Hürriyet Mahallesi'nde, görüntü kirliliğine sebep olan ve mahalle sakinlerine rahatsızlık verdiği tespit edilen binaları yıktı...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı, 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına Ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalar kontrol ediliyor!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkım kararı verilen binalar için asbest kontrolü yapılıyor. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

mersin yenişehir hürriyet mahallesi metruk bina yıkımı Haberi

mersin yenişehir hürriyet mahallesi metruk bina yıkımı


Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ve tehlike arz eden metruk binalarının yıkımını sürdürüyor.


Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Hürriyet Mahallesi'nde, görüntü kirliliğine sebep olan ve mahalle sakinlerine rahatsızlık verdiği tespit edilen binaları yıktı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, "Yaşanılabilir bir Yenişehir için ilk şart olan düzenli şehirleşme çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Belediyemiz, İmar Yasası ve yönetmeliklere uygun yapılaşma kuralları dikkate alınarak hazırlanan, plan ve projeler doğrultusunda oluşturulacak yapılaşmayı denetim altına almak, kaçak yapılaşmayı önlemek amacıyla tüm gayretiyle çalışmaktadır. Aynı zamanda sahipsiz, boş ve korunaksız binalar, sokak çocuklarının uğrak ve barınma yerleri haline gelmesi nedeniyle olumsuz görüntülere neden olmaktadır. Bu durum semt sakinlerini de çok...