17 / 05 / 2024

mersinde fabrika yangınında son durum

mersinde fabrika yangınında son durum

Güneş enerji sistemleri üreten bir fabrikada çıkan yangını kontrol altına almak için çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Bartın'da çıkan yangın nedeniyle 40 dönüm alan zarar gördü!

Bartın’da dün iki noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 40 dönümlük alan zarar gördü.Bartın Orman İşletme Müdürü Yanık: "Yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için hazırlık çalışmalarımıza başladık” dedi.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Denizli'de fabrika yangını!

Denizli'de gıda deposunda çıkan ve boru imalatı yapan fabrikaya sıçrayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 yangın söndürme aracıyla müdahale ediliyor.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Sakarya'da fabrika yangını çıktı!

Yangını fark eden işçi Ömür Karabaş, Hakan Yıldız, Ömer Erol, Sercan Yılmaz, Cevdet Bağdatlı ve Alper Cerav, yangın tüpleriyle müdahale etmek istedikleri sırada yoğun dumandan etkilendi.

Bingöl’de fabrika yangınına TOMA müdahalesi!

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Çin'de gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi öldü. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü ifade edilirken, fabrika yöneticilerinin gözaltına alındığı açıklandı.Söndürülen yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Şanlıurfa'da fabrika yangını çıktı!

Organize Sanayi Bölgesi'nde bir çırçır pres fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İşçilerin haber vermesi üzerine fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı

Uşak'ta fabrika yangını!

Yapma çiçek fabrikasında çıkan yangında büyük hasar meydana geldi. Uşak ve Banaz'dan gelen 10 itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

mersinde fabrika yangınında son durum Haberi

mersinde fabrika yangınında son durum

Güneş enerji sistemleri üreten bir fabrikada çıkan yangını kontrol altına almak için çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. 


Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı.


Alınan bilgiye göre, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde güneş enerji sistemleri üreten bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.


Olay yerine sulama araçları ve iş makinaları da sevk edildi. 


Ekiplerin fabrikanın dört bir yanından müdahale ettiği yangın, henüz kontrol altına...