20 / 05 / 2024

Mersinde İdari Bina İnşaatları ile çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi

Mersinde İdari Bina İnşaatları ile çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi

Mersin İli Merkez İlçesi Davultepe Mevkii 60 Kapasiteli 7-18 Yaş Sevgi Evleri, 20 Kapasiteli 0-6 Yaş Sevgi Evleri ve İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek

TOKİ Yozgat lojman ihalesi yarın!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Yozgat Yukarı Nohutlu'ya lojman ve misafirhane!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Yozgat Yukarı Nohutlu Mahallesi ihalesi 12 Haziran'da!

TOKİ Yozgat Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik inşaatı ihalesi 12 Haziran'da...

TOKİ'den Yozgat'a misafirhane ve lojman!

Yozgat İli Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Gebze'de 9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan Üç Katlı İdari Bina, Üç Katlı Betonarme Üretim Binası Ve Küçük Sanayi Alanı nitelikli ana taşınmaz 9 milyon TL'ye icradan satılıyor. 

Tekirdağ Ergene'de 11.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi'nde yer alan Kargir Fabrika, Lojmanlı İdari Bina Kazan ve Su Deposu Arıtma Tesisi Müştemilat ve Arsası vasıflı gayrimenkul 11 milyon 304 bin 646 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Sakarya Hendek Belediyesi'ne yeni idari bina!

Hendek Belediyesi Garajı yanına idari bina yapımına başlandı.İdari bina içerisinde, müdür odası, çalışma ofisleri, bekleme salonu, arşiv, yemekhane, mutfak, mescit, duş ve soyunma odaları ile güvenlik odası yer alacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden 2 milyon TL'ye satılık bina!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından Samsun Bafra'nın Hacınabi Mahallesi'nde yer alan 4 katlı bina 2 milyon 18 bin 400,71 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

İzmir Devlet Malzeme Ofisi İdari Bina ve Lojman Binası Güçlendirme ihalesi 30 Ekim'de!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir Devlet Malzeme Ofisi İdari Bina ve Lojman Binası Güçlendirme İşini ihaleye çıkarıyor. İhale 30 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

TOKİ Kocaeli Gölcük'te sevgi evleri yaptırıyor!

Kocaeli İli Gölcük İlçesi Saraylı Köyü 3 Adet 50 Kapasiteli 7-18 Yaş Sevgi Evleri ve İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Kocaeli Gölcük inşaat yapım işi ihalesi!

Kocaeli İli Gölcük İlçesi Saraylı Köyü 3 Adet 50 Kapasiteli 7-18 Yaş Sevgi Evleri ve İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Mersin'de sevgi evi ve idari bina inşaatı yapım ihalesi bugün yapılacak!

Mersin İli Merkez İlçesi Davultepe Mevkii 60 Kapasiteli 7-18 Yaş Sevgi Evleri, 20 Kapasiteli 0-6 Yaş Sevgi Evleri ve İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek.

Mersinde İdari Bina İnşaatları ile çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi Haberi

Mersinde İdari Bina İnşaatları ile çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi


Mersin İli Merkez İlçesi Davultepe Mevkii 60 Kapasiteli 7-18 Yaş Sevgi Evleri, 20 Kapasiteli 0-6 Yaş Sevgi Evleri ve İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek


İhale 22 Ağustos 2013 tarihinde T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya Ankara adresinde gerçekleştirilecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 500 (beş yüz) takvim günü olarak belirlendi.



Detaylı bilgi için