02 / 05 / 2024

Mert Boysanoğlu

Mert Boysanoğlu

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Gayrimenkul Borsası'nda bu hafta MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu ile röportaj yaptı.

Tema İstanbul'un eğlence parkını patronların çocukları hayata geçirecek!

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bugünkü habere göre; MESA, Artaş-Özdaş ve Kantur-Akdaş’ın İstanbul Halkalı Atakent’te inşa ettiği Tema İstanbul projesinin eğlence parkı bölümünü patronların çocukları hayata geçirecek.

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

'Bu kredi faizleriyle ihtiyaç sahiplerinin konut alma şansı yok'!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte gayrimenkule ilişkin son gelişmeler...

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Dikkat! Uzmanlar tek tek açıkladı! SGK, SSK, emekli ve Bağkur’lu...

Vatandaşlar dikkat hepinizi ilgilendiriyor. Uzmanlar tek tek açıkladı. SGK, SSK, emekli, Bağkur’lu herkesin merak ettiği soruların yanıtını İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarı Mert Nayır verdi. İşte sorular ve yanıtları...

Konutta talepler değişti, sektör dönüştü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmişinin büyük tanıklarından olan Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Hocaoğlu Şen tarafından kuruldu.

MESA taahhüt ve yatırım projelerine odaklandı!

Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu markalarının şu zamana kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor" dedi.

Mert Boysanoğlu Haberi

Mert Boysanoğlu

MESA, gayrimenkul sektöründe 'kalite' ve 'güven' ile anılan köklü bir marka. MESA Holding içinde imalattan turizme, sigorta ve hizmet sektörüne kadar pazarda başarılara imza atmış şirketler de yer alıyor. MESA'nın bu görünmeyen yüzünden bahsedebilir misiniz?

MESA Mesken, MESA’nın en bilinen, en çok öne çıkan markası. MESA Mesken ile birlikte “MESA’yı MESA yapan”; şirketlerin içinde ikisi var ki, Türkiye’ye, inşaat sektörüne, çağdaş yaşama çok önemli katkılar sağlamış, ulusal ve hatta uluslararası arenada çok önemli değerler yaratmış firmalardır. Bu markalarımızdan ilki; KOSAŞ – Konut Servisi A.Ş..


MESA’nın konut alanında sağladığı çağdaş yaşam olanaklarını hayata taşıyan ve sürdürülebilir kılan bir şirket. KOSAŞ’tan önce değil böyle bir şirket, böyle bir hizmet dahi Türkiye’de yoktu. KOSAŞ, hayat kalitesinin yükseltilmesi, yaşanılabilir ve uzun yıllarca sürdürülebilir çevrelerin sağlanması...