14 / 05 / 2024

Mert Gıda Maddeleri

Mert Gıda Maddeleri

Kuru gıda sektöründe faaliyet gösteren Mert Gıda Maddeleri, MGS markasıyla kristal şeker sektöründe de hizmet vermeye devam ediyor. Firma 8 milyon liralık fabrika yatırımı yaptı..

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Göknur Gıda halka arz edilecek! Hisseler 8-9-10 Şubat'ta satışa sunulacak

Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi AŞ halka arzında hisse senetleri 8-9-10 Şubat tarihlerinde üç gün süreyle satışa sunulacak.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ersoy Ersaraç ve Eyüp Mert Tüylü ortaklığında kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz’da 640 bin TL sermaye bedeli ile Ata Beğendik tarafından açıldı.

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kutlu tarafından kuruldu.

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Ildırı tarafından kuruldu.

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Avanos Belediye Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşülecek!

Avanos Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısı Salı günü gerçekleştirilecek. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Erbaa İşleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Otomotiv Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaa İşleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Otomotiv Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sönmez İşeri tarafından kuruldu. 

Cansa Hafriyat Nakliyat İnşaat Petrol Ürünleri Turizm Gıda Maddeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cansa Hafriyat Nakliyat İnşaat Petrol Ürünleri Turizm Gıda Maddeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Can Sarı tarafından kuruldu. 

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Yeşilot tarafından kuruldu. 

Mert Gıda Maddeleri Haberi

Mert Gıda Maddeleri

Kuru gıda sektöründe faaliyet gösteren Mert Gıda Maddeleri, MGS markasıyla kristal şeker sektöründe de hizmet vermeye devam ediyor. Günlük 100 ton kapasiteyle üretim yaptıklarım ifade eden Mert Gıda Maddeleri firma yetkilisi Koray Üçpınar, geçen yıl inşaatına başladıkları fabrika için 8 milyon TL yatırım yaptıklarım kaydetti. Ankara İvedik OSB'de bulunan fabrika inşaatım bu yü tamamlamayı amaçladıklarını bildiren Üçpınar, üretim faaliyetlerini ise yeni tesislerinde sürdürmeyi planladıklarını aktardı. 

Geçen yılın hareketli geçtiğini söyleyen Koray Üçpınar, "Buna rağmen ciromuzu yüzde 20 artırarak, yaklaşık 40 milyon TL ciro elde ettik. Bu rakamın büyük bir çoğunluğu yurtiçi satışlardan elde edüdi" diye konuştu. 2015 yüını yurt içi ve dışındaki gelişmelerden dolayı temkinli geçirdiklerini belirten Üçpınar, "Bu sene hedeflerimizi artırmanın yanı sıra geçen yılki rakamları korumaya çalışıyoruz. Yurtdışında...