06 / 05 / 2024

merter tekstil kent

merter tekstil kent

MESİAD'ın "Merter'in işlek sokaklarının araç trafiğine kapatılması" teklifi kapsamında, ilk etapta pilot bölge seçilen 5 sokakta uygulamaya geçiliyor. MESİAD'ın Merter'deki işlek sokakların trafiğe kapatılması önerisine dair bir toplantı yapıldı...

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Tekstil merkezlerinde esnaflar kepenk kapatıyor!

Laleli, Osmanbey ve Merter, koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ticaret merkezleri arasında yer aldı. Tekstil merkezlerinde boşalan dükkan sayısında yüzde 30-40 artış yaşandı.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Özekinci ve Serap Demir tarafından kuruldu.

Ağrı Tekstil Kent 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ağrı'da yapımına başlanan Ağrı Tekstil Kent, işsizlikle anılan şehirde 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

Toptan Tekstil AVM'de benzersiz bir yatırım fırsatı!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün..

merter tekstil kent Haberi

merter tekstil kent

MESİAD'ın "Merter'in işlek sokaklarının araç trafiğine kapatılması" teklifi kapsamında, ilk etapta pilot bölge seçilen 5 sokakta uygulamaya geçiliyor MESİAD'ın Merter'deki işlek sokakların trafiğe kapatılması önerisine dair bir toplantı yapıldı. Tekstil alanında moda ve tasarımın önemli merkezlerinden sayılan Merter'deki işlek sokakların kapatılmasının konuşulduğu toplantıda, ilk etapta pilot bölge olarak 5 sokağın araç trafiğine kapatılması kararlaştırıldı. Kısa süre içinde Çınar, Güldalı, Fidan, Nar ve Gülsever sokaklarının araç trafiğine kapatılması hedefleniyor. Kentsel dönüşümle daha modem, geniş cadde ve sokaklara kavuşan Merter'in değerinin ve ziyaretçi sayısının projeyle artırılması planlanıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Güngören Kaymakamı Orhan, konuyla yalandan ilgili olduklarım belirterek, Merter'de bulunan firmaları ve halkı rahatsız etmeyecek şekilde düzenleme yapacaklarını, daha soma iş ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu diğer sokaklarda da aym...