22 / 07 / 2024

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç nereye taşındı

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç nereye taşındı

1.5 ay önce evlenen Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 45 gün önce taşındıkları evden sürpriz bir şekilde taşınmaya karar verdiler.

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Antalya ve Bolu’da gayrimenkul almak isteyenler dikkat! Belediyeden satılık arsa

Antalya Manavgat ve Bolu Mengen’de belediye imarlı arsa satıyor. İşte ihaleyle satılacak gayrimenkullerle ilgili detaylar.  

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit fırsatıyla satıyor! 

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu ve Bursa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

Edirne ve Bolu'daki 27 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe dikkat! 

Edirne ve Bolu'da yer alan 27 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

3 ildeki 24 adet yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satışta! Milli Emlak ihale Nisan 2024! 

Bolu, Ankara ve Tekirdağ'da yer alan 24 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Konut kredisindeki sınırlı artış sorgulanmalı! Kentsel dönüşüm ihtiyacına rağmen neden sınırlı kaldı?

CHP Bolu Milletvekili ve Sanayi ve Enerji Komisyonu üyesi Türker Ateş, ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde de çok ciddi artışların olduğuna vurgu yaptı ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç nereye taşındı Haberi

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç nereye taşındı

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, 45 gün önce taşındıkları evden sürpriz bir şekilde taşınmaya karar verdiler.


Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 1.5 ay önce evlenmişti. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan sevgililer, daha evin keyfini süremeden taşınma kararı aldı. Sevgililerin bu ani değişikliğinin nedeni Merve Boluğur'un evde kendini huzursuz hissetmesi yönündeydi. 'Bu evde bir sıkıntı var' diyen Merve'nin isteği doğrultusunda ikili aynı sitede başka bir daireye...