02 / 05 / 2024

Merve Gülcü kimdir

Merve Gülcü kimdir

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm anlatıldı!

Türk - İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı programının (TUSELOG) kentsel dönüşüm toplantısı Gölcük Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda TUSELOG programı Yerel Katılım Uzmanı Metehan Gültaşlı şehir planlaması konsunda seminer verdi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, ilçenin modern ve daha yeni yapılara kavuşması için kentsel dönüşümün startı verildi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, ilçenin modern ve daha yeni yapılara kavuşması için kentsel dönüşümün startı verildi.

Gölcük'te 300 milyonluk kentsel dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediyesi, ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek ve canlandırmak için 300 milyon TL’ye mal olacak bir kentsel dönüşüm başlatıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm yapılacak bölgeler!

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’nin katılımıyla gerçekleşti. İlçenin 3 bölgesinde afet riski azaltılacak.

İdris Güllüce, Gölcük kentsel dönüşüm protokolünü imzaladı!

17 Ağustos felaketinin merkezi Gölcük'te bugün ilçenin geleceği ile ilgili çok önemli bir protokol imzalanacak. Protokol bugün saat 11.00'de Gölcük'te imzalandı.

Gölcük kentsel dönüşüm projesinin protokolü imzalandı!

Gölcük Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinin protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla imzalandı. Belediye kentsel dönüşümü 3 bölgeden başlatma kararı aldı..

Gölcük kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yaptıkları yatırımlarla gelecekte büyük istihdam alanları ortaya çıkacağını belirtti. Güllüce, Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolü'nün imza töreninde konuştu.

Kocaeli Gölcük’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediyesi, ilçenin üç bölgesinde afet riskini azaltmak amacıyla kentsel dönüşüm yaptı. Protokolü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş imzaladı...

Gölcük'te kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği sivil ve toplum kuruluşlarının yöneticileri ve muhtarların katılımı ile düzenlenen Koordinasyon toplantısına katıldı. Ceyhan, programı yüzünden erken ayrıldı.

Gölcük'teki kentsel dönüşüm domino etkisi yaratacak!

Gazetemize bir ziyarette bulunarak ilçedeki kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "İlçedeki kentsel dönüşüm domino etkisi yaratacak. İlçemiz daha güzel olacak" dedi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Denizevler ve Sanayi sitesi ile ilgili kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı ile bu ay Gölcük’te son imzaları atacaklarını söyledi..

Merve Gülcü kimdir Haberi

Merve Gülcü kimdir

İç mimar Merve Gülcü ile meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen törenle evlendi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, düğün törenine çiftin yakınları, arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı. Gelin Merve Gülcü'nün anne ve babası Yüksel- Osman Gülcü ve damat Kadir Ömeroğlu'nun anne ve babası Nurhayat-Lütfi Ömeroğlu, davetlilerle yakından ilgilendi.

Genç çift, nikah töreninde bir ömür boyu mutluluğa 'evet' derken, davetliler çalan şarkılar eşliğinde çiftin mutluluğuna şahitlik...