16 / 06 / 2024

Merzifon Belediye Meclis toplantısı

Merzifon Belediye Meclis toplantısı

Amasya Merzifon Belediye Meclisinin yapacağı 2016 Temmuz ayı toplantısında kentteki bütün sorunlar masaya yatırıldı. İşte Merzifon Belediyesi Meclis Gündemi...

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Merzifon Belediyesi 2 adet arsa satacak!

Amasya ili, Merzifon Belediye Başkanlığı 2 adet arsa satacağını duyurdu. Arsaların yüz ölçümü ve tahmini bedelleri belli olurken, ihale tarihinin de 7 Kasım olduğu açıklandı.

Merzifon Belediyesi iş yeri satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı Amasya Merzifon'da yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Amasya Merzifon'da 9.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Merzifon'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 9 milyon 328 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Amasya Merzifon'da 17.3 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Harmanlar Mahallesi'nde yer alan 16 adet gayrimenkulü 17 milyon 291 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Amasya Merzifon'da 3.1 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Harmanlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 3 milyon 83 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Amasya Merzifon'da 6.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya'da yer alan 8 adet gayrimenkulü 6 milyon 429 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Amasya Merzifon'da 5.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Harmanlar Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 5 milyon 849 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Merzifon Belediye Meclis toplantısı Haberi

Merzifon Belediye Meclis toplantısı

Merzifon Belediye Meclisinin yapacağı 2016 Temmuz ayı olağan birleşimine ait meclis gündemini Belediye Başkanı Alp Kargı şöyle açıkladı; 



1-Belediye Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi oluşturulmuş olduğundan, bu nedenle; İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi çalışmalarının Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde sürdürülebilmesi için Strateji Geliştirme Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği ve ayrıca konuya ilişkin İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi hazırlanmış ve Belediye Meclisinin 05.01.2016 tarih ve 14/2016 sayılı kararı gereğince kabul edilerek yürürlüğe girmiş bulunmaktadır.


Yürürlüğe girmiş olan İş Sağlığı ve Güveliği İç Yönergesi’nin Ekler Bölümüne; 90 sayfadan oluşan 32 adet İş Güvenliğine Yönelik Çalışma Talimatı, 7 sayfadan oluşan 6 adet İş İzin Formu ve 1 sayfadan oluşan...