30 / 04 / 2024

mesa erhan boysanoğlu

mesa erhan boysanoğlu

Sektörde 2019 yılının ilk aylarından itibaren dönemsel durgunluk yaşandığına dikkat çeken Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, "Sektörümüz, ekonomideki normalleşme ve faizlerdeki indirimlerin etkisiyle hareketlendi” diyor...

Erhan Boysanoğlu kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Yüksek Danışma Kurulu üyesi ve MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu kimdir? İşte Erhan Boysanoğlu'nun eğitim ve iş hayatı...

Mesa Başkanı Erhan Boysanoğlu: Ödüller, attığımız adımların doğruluğunun tescili!

TÜRKİYE'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan üç proje ödüle layık görüldü. Boysanoğlu "Ödüller, attığımız adımların doğruluğunun tescili" ifadelerini kullandı.

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

'Bu kredi faizleriyle ihtiyaç sahiplerinin konut alma şansı yok'!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte gayrimenkule ilişkin son gelişmeler...

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şinasi Erhan Bozoğlu tarafından kuruldu.

Konutta talepler değişti, sektör dönüştü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmişinin büyük tanıklarından olan Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

MESA taahhüt ve yatırım projelerine odaklandı!

Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu markalarının şu zamana kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor" dedi.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Ev sahibi olmak için doğru zaman!

Konut fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut alacakların beklememesi gerektiğini artışın ilerleyen zamanlarda daha da artacağını dile getirdi. 

mesa erhan boysanoğlu Haberi

mesa erhan boysanoğlu

Sektörlerin üzerindeki kara bulutlar dağılıyor mu? 2019’un üçüncü çeyreğinde gelen yüzde 0,9’luk büyüme ve son çeyrekte de tablonun süreceği yönündeki beklenti, hiç kuşkusuz iyimser bir hava yarattı. 2020’de de 2019’da başlayan tüketici talebindeki hareketlenmenin sürmesi bekleniyor.

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Alp Önder Özpamukçu da benzer görüşte. “Tüketiciler erteledikleri harcamalarını 2020’de yapacak. Bu da hem ekonomiyi hem sektörü büyütecek” diyen Özpamukçu, 2019’da yüzde 6 artış kaydeden organize perakendenin 2020’de yüzde 10 büyüyeceğini tahmin ediyor.

Capital Dergisi’nin yaptığı çalışma da sektörlerde hareketin başladığını gösteriyor. 38 sektörü kapsayan araştırmamız, 29 sektörün 2020’de büyüyeceğini gösteriyor. 19 sektörün çift haneli, 5 sektörün ise yüzde 20’nin üstünde büyüyeceği tahmin ediliyor.

2019’da çok zor günlerden geçen binek otomotiv, konut, endüstriyel ve ticari lastikle plastik sektörleri...