28 / 04 / 2024

mesa grup yeni yönetimi

mesa grup yeni yönetimi

Kuruluşundan beri çok ortaklı bir yapıya sahip olan Mesa'nın yönetim yapısı değişti. Yönetiminin daha aktif bir yapı kazandığını belirten Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "2015 yılı konut sektörü için zor bir dönem " dedi.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Mesa Çengelköy Bosphorus satışta!

Mesa en yeni projesini "Mesa yeniden Çengelköy'de hayata geçirdi. Geçtiğimiz aylarda ön talep sürecinin başladığı projede satışlar başladı.

Mesa yeniden Çengelköy'de!

Mesa en yeni projesini "Mesa yeniden Çengelköy'de" sloganıyla tanıtıyor. Proje için ön talep toplanıyor.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.

mesa grup yeni yönetimi Haberi

mesa grup yeni yönetimi

Türkiye konut sektörünün köklü firmalarından Mesa, Ankara ve İstanbul'da çok sayıda projeye imza attı. Şirketin yönetim yapısında kısa bir süre önce değişim yaşandı. Holdingin ileriye dönük hedefleri doğrultusunda yapılan hisse satışlarıyla Mesa yönetimi daha dinamik ve aktif bir yapı kazandı. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Bu dönemlerde çok ortaklı sistemlerin sürdürülebilmesi için yeni bir itici güce ihtiyaç duyuldu. Hareket için değişim şarttı. Benim dışımdaki bütün yönetim, hisselerini sattı. Satma zorunluluğu kesinlikle olmamasına karşın söylenen rakam herkesi memnun etti. Sonuç olarak bir değişim yaşadık, ama yönetimi sırtlayan ekip aynen duruyor" diyor. 


Bir süre önce şirket yönetiminde hisse devirleri oldu. Yeni yönetim şeklinizden biraz bahsedebilir misiniz? 

Kuruluşumuzdan itibaren çok ortaklı bir şirkettik. Mesa, 1969 yılında sekiz ortaklı bir gruptu. Ben sistemin içine...