06 / 05 / 2024

meşa ısı sistemleri

meşa ısı sistemleri

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 2014/59081 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Ervan Günay İnşaat kazandı..

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

Hasan Sözbilir: Kentsel dönüşüme ağırlık verilmeli! 

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin diğer fayları tetiklediğini bu nedenle kent genelinde kentsel dönüşüme ağırlık verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Deprem açısından bakıldığında Türkiye'nin durumu tam bir felaket!

Prof. Dr. Celal Şengör, İstanbul ve çevresinin 7.2 büyüklüğünde bir deprem tehdidi altında olduğunu söylüyor ve, “Deprem açısından bakıldığında Türkiye'nin durumu tam bir felaket. Bu felaket geldiğinde maalesef bağımsızlığımızı kaybedeceğiz" diyor.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

2 bin 202 hizmet binası deprem dayanıklılığı açısından incelendi!

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2007 öncesinde yapılan 2 bin 202 hizmet binasını deprem dayanıklılığı açısından inceledik" dedi.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.08 milyon metrekareye yükseldi!

Pamir&Soyuer 2020 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2020 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.08 milyon metrekareye yükseldi...

GYODER'in 'COVID-19 sürecinin iş hukuku ve işveren çalışan açısından etkileri' semineri 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sürecinin iş hukuku ve işveren çalışan açısından etkileri' başlıklı seminer 21 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.06 milyon metrekare!

Pamir&Soyuer 2019 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2019 dördüncü çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.06 milyon metrekare olarak değişmedi.

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

A-S Investment, 2020'de Katar ve Irak'a açılacak! 

Yatırım danışmanlığı şirketi olarak kurulan A-S Investment, 2020’de büyüme hedefinin minimum yüzde 5 ve üzeri olarak belirledi. A-S Investment Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, 2020 yılında Katar ve Irak'a da açılacaklarını belirtti...

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.06 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir&Soyuer 2019 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2019 üçüncü çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.06 milyon metrekareye ulaştı.

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

meşa ısı sistemleri Haberi

meşa ısı sistemleri

TRT Genel Müdürlüğü Satmalına Dairesi Başkanlığı TRT Sitesi 3.Kat C Blok 307 No İli oda Oran adresinde gerçekleşen ihaleye beş firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 154.187,20 TRY olan ihaleye giren dört firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


En yüksek teklifin 139.781.71 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 118.089,29 TRY verildi Emirler kısa dalga radyo verici istasyonu ısı merkezi tadilatı işi için açılan ihalede sınır değer I 11.891.00 TRYolarak belirlendi. 


ERVAN GÜNAY İNŞAAT MADENCİLİK TURZ.SAN.VE TİCARET LTD.ŞTİ. 118.089.29 TRY ile kazanan taraf oldu İhaleye katılıp geçerli teklif veren firmalar ve teklifleri ise şöyle; FİRMA ADI TEKLİFİ-TL GÜNAY İNŞAAT 118.089,29 AIIMET KOÇOĞLU 118,200,00 UĞUR KILIÇ 127,127,00 M EŞ A ISI SİSTEMLERİ 139,781,00 

Ticari...