03 / 05 / 2024

mesa kartal son durum

mesa kartal son durum

Mesa Kartall satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 32 katlı tek blok halinde hayata geçirilen proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası ile inşa ediliyor.

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Türker Proje'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum...

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

Mesa Gökada'da yılın son fırsatı! 292 bin TL'ye!

Mesa Gökada projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların fiyatları 292 bin TL'den başlıyor.

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi!

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi kapsamında fiyatlar minimum 340 bin TL'den başlıyor. Daire Kartal projesi Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

DKY Ada Kartal son fiyat listesi!

DKY Ada Kartal son fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. Toplam 796 daireye yer verilen DKY Ada projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor...

mesa kartal son durum Haberi

mesa kartal son durum

Daire teslimleri hemen yapılan Mesa Kartall Evleri'nde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 304 adet daire yer alıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Mesa Kartall Rezidans E-5’in hemen yanında, Yakacık metro istasyonuna 350 metre, Kartal metro istasyonuna 950 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Mesa Kartall satış ofisi iletişim için  0216 451 93 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede yer alan konutların büyüklükleri 38 metrekareden başlıyor, 120 metrekareye kadar ulaşıyor.


Adalar manzarasına sahip olan Kartall Mesa Konutları 10 bin 100 metrekare alan üzerine yayılıyor. Satışları devam eden proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası taşıyor.


Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip olan Mesa Kartall Residence'de fitness center, hobi odası, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları,...