02 / 05 / 2024

MESA ve Jazz

MESA ve Jazz

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytek Baş, Murat Salış ve Okan Salış tarafından kuruldu.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

MESA ve Jazz Haberi

MESA ve Jazz

İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu. Haziran ayı itibariyle yaşamın başladığı Çamlıca’da MESA’da düzenlenen brunch’ta konuklar, cazın usta ikilisi Teema & Dennis’in sunduğu dinletinin eşliğinde Çamlıca’nın eşsiz manzarasının ve doyumsuz lezzetlerin tadını çıkarırken, çocuklar da kendilerine özel düzenlenmiş aktivitelerle gönüllerince eğlendi.


Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en gözde semtlerinden Çamlıca’da hayata geçirdiği Çamlıca’da MESA, seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde ağırladı. Ayrıcalıklı yaşamın kapılarını Haziran ayında açan Çamlıca’da MESA’nın müzik ve lezzet resitaline dönüşen bu etkinliğine konut sahiplerinin yanı sıra MESA markasına olan güvenlerini her yeni projesinde gösteren MESA dostları ve Çamlıca’da MESA projesinin bölgedeki komşuları katıldı.


Ayrıcalıklı yaşamlara lezzetli ve müzik dolu bir “merhaba”


Çamlıca’da...