13 / 05 / 2024

mesire yeri ihalesi Ankara

mesire yeri ihalesi Ankara

Ankara Etimesgut 'ta bulunan mesire yerinin 29 yıllık işletmesi Ankara Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor. Mesire yerinin ihalesi 12 Mart 2015 günü yapılacak.

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Belediyeden iki ilde kiralık 8 iş yeri!

İki ilde bulunan toplam 8 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 24 Ocak ve 25 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Belediyeden kiralık 12 iş yeri!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan 12 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 14 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Belediye bu ilde 8 taksitle iş yeri satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 8 taksitle iş yeri satacak. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

mesire yeri ihalesi Ankara Haberi

mesire yeri ihalesi Ankara

Ankara Orman İşletme Müdürlüğü Etimesgut'ta bulunan mesire yerinin 29 yıllık işletmesini ihaleye çıkarıyor. İki yıllık işletme kira bedeli muhammen 123 bin 600 TL olan mesire alanının ihalesi 12 Mart 2015'te yapılacak.


40,3 hektar alana sahip mesire yeri, Etimesgut Yapracık'ta yer alıyor. Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İhalenin geçici teminat bedeli 12 bin 360 TL.


Kapalı teklif usulü ile ihale edilecek olan mesire yeri 40,3 hektar alana sahip. Söz konusu yer Etimesgut Yapracık'ta yer alıyor.


İhalesi; 12 Mart 2015 günü saat 14:30'da, Ankara Orman İşletme Müdürlüğü İdare Binası Toplantı Salonu'nda, kapalı teklif usulü ile yapılacak. 


İhale ilanı:


ANKARA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN


MüdürlüğümUz, ANKARA Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 330 nolu bölme içerisinde kalan ve 40,3 Ha alanı bulunan Çaldağı B tipi Mesire Yeri işletme hakkının...