02 / 05 / 2024

Mestan Yayman

Mestan Yayman

Mestan Yayman, zor şartlarda yaşayan hemşehrilerini modern imkanlara kavuşturmak için, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Yayman yaptığı açıklamada "2. ve 3. etap TOKİ'yi getireceğiz" dedi

Mestan Yayman'dan dokuz katlık imar!

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, partisinin Düğerek ve Orta Mahalle üyeleriyle biraraya geldi. Mestan Yayman, Düğerek'e iki kat üzerinde imar izni verilmediğini ve hala bir köy gibi bırakıldığını ifade etti...

AK Partili yetkili resmen açıkladı! Ocak 2024'te 10 bin konut hazır!

AK Parti milletvekili Hüseyin Yayman, depremin ardından Hatay'daki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Yayman, "Ocak 2024’te biz yaklaşık 10 bin konutu teslim edeceğiz" diye konuştu.

Hatay'daki kalıcı konutlar Aralık'ta teslim edilecek!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı son dakika açıklamasında Hatay'da inşa edilen kalıcı konutların Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Kandilli Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kandilli Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Rıdvan Yayman tarafından kuruldu!

Mestan Özcan'dan Tekirdağ Şehir Hastanesi açıklaması!

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ'da açılacak şehir hastanesinin bölge için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Kentimiz çok daha büyük ve teknolojik bir hastaneye kavuşacak" dedi.

Mesut Mestan: Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok!

Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, Bursaspor olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Mestan, "Bursaspor'un geçmiş yıllarda gelir getirecek birçok gayrimenkulü vardı. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok" dedi...

Hatay Samandağ Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımı devam eden Samandağ Devlet Hastanesi’nin 2019 yılı içerisinde tamamlanacağı müjdeledi.

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Künefeci yapılan tarihi meclis, müzeye dönüştürülecek!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamada birkaç sene önce künefeciye dönüştürülen Hatay Cumhuriyeti Meclis binasının kamulaştırılarak 'Kurtuluş Müzesi' yapılacağını söyledi.

Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı!

Kütahya'nın en büyük yatırımı arasında gösterilen Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı. Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman katıldı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, restorasyon çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Demirciler Çarşısı'nın restorasyonunda son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları devam eden Demirciler Çarşısı’nda gezi ve incelemelerde bulundu.

Mestan Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mestan Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gertıan Braka tarafından 800 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Milano Uluslararası Turizm Fuarı açıldı!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, ''Dünyada turizmle ilgili problemler yaşanırken bir yandan yatırımlar devam ediyor ve Türkiye de turizmde büyümeyi sürdürüyor” dedi.

Mestan Yayman Haberi

Mestan Yayman


AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, "Göreve gelince ilk yapacağımız iş, 2'nci ve 3'üncü etap TOKİ'yi getirmek olacaktır" dedi. Muğla Seçim çalışmalarını köy, mahalle ve sanayi ziyaretleri ile sürdüren AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, Muğla'da yaşayan Aydınlılara Öğretmenevi'nde bir yemek verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı geceye, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, meclis üyesi adayları ile Mestan Yayman'm eşi Derya Yayman da katıldı. 


"Modern yaşam, borcumuz" İl genelinde yaklaşık 25 bin Aydınlının Muğla'da ikamet ettiğini belirten Yayman, konuklara şunları söyledi: "Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız iş, 2'nci, 3'üncü etap TOKİ'yi getirmek olacak. Yeni imar alanları açarak Muğla'da eski evlerinde zor şartlarda yaşayan hemşehrilerimi daha modern imkanlarda yaşatmak bizim boynumuzun borcu olsun. Menteşe'nin 48 köy ve...