27 / 04 / 2024

Mestan Yayman: Muğla'ya 2. ve 3. etap TOKİ'yi getireceğiz!

Mestan Yayman: Muğla'ya 2. ve 3. etap TOKİ'yi getireceğiz!

Mestan Yayman, zor şartlarda yaşayan hemşehrilerini modern imkanlara kavuşturmak için, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Yayman yaptığı açıklamada "2. ve 3. etap TOKİ'yi getireceğiz" dedi




AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, "Göreve gelince ilk yapacağımız iş, 2'nci ve 3'üncü etap TOKİ'yi getirmek olacaktır" dedi. Muğla Seçim çalışmalarını köy, mahalle ve sanayi ziyaretleri ile sürdüren AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, Muğla'da yaşayan Aydınlılara Öğretmenevi'nde bir yemek verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı geceye, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, meclis üyesi adayları ile Mestan Yayman'm eşi Derya Yayman da katıldı. 


"Modern yaşam, borcumuz" İl genelinde yaklaşık 25 bin Aydınlının Muğla'da ikamet ettiğini belirten Yayman, konuklara şunları söyledi: "Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız iş, 2'nci, 3'üncü etap TOKİ'yi getirmek olacak. Yeni imar alanları açarak Muğla'da eski evlerinde zor şartlarda yaşayan hemşehrilerimi daha modern imkanlarda yaşatmak bizim boynumuzun borcu olsun. Menteşe'nin 48 köy ve 4 beldesine cenaze aracı hizmeti vereceğiz. Bozdoğan'da ya da başka bir yerde bir yakınınız vefat ettiğinde, ücretsiz belediye otobüsümüzü kaldırıp, burada ikamet eden Aydınlı, Denizlili vatandaşlarımızı cenaze evlerine taşıyarak onların o günkü sıkıntılarını bir nebze olsun azaltacağız." 


Milliyet Ege


Geri Dön