28 / 04 / 2024

Hatay'daki kalıcı konutlar Aralık'ta teslim edilecek!

Hatay'daki kalıcı konutlar Aralık'ta teslim edilecek!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı son dakika açıklamasında Hatay'da inşa edilen kalıcı konutların Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.



TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Anadolu Ajansı muhabirine önemli açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bölgeyi birebir sahiplendiğini söyledi.

Peki Hatay'dak kalıcı konutlarda son durum ne? Hatay'daki kalıcı konutlar ne zaman tamamlanacak? İşte TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'ın konu ile ilgili olarak yaptığı o son dakika açıklamaları...

 

Paylaşılan detaylara göre yaptığı açıklamada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hatay davası benim şahsi davamdır" sözünü de hatırlatan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Hatay'ın özel bir yer olduğunu söyledi.

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamada asrın felaketi olarak belirtilen depremin Hatay'da neden olduğu hasara da değinerek, "'Kahramanmaraş Pazarcık depremi' denilse de söz konusu deprenin 'Hatay depremi'  şeklinde değiştirilmesini teklif ederek, depremin ismi farklı olsa da merkezinin Hatay olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman söz konusu depremin yaralarını sarmanın 1. şartının kalıcı konutların inşa edilmesi olduğuna değinerek, Hatay'daki kalıcı konutları Aralık ayında teslim etmeye başlayacaklarını söyledi. Hüseyin Yayman ayrıca Hatay'da 220 bin konutun yapılacağını da kaydetti.

Paylaşılan detaylara göre, herkesin Hatay'ı görmesini istediğini söyleyen TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman söylediklerinin asla oradaki atmosferi yansıtamayacağını, belirterek, "Tek ricam; gelsinler, Antakya merkezdeki yıkımları görsünler. Orada bir kentin nasıl yok olduğunu bir ibret vesikası olarak görsünler." dedi.

AFAD Müdüründen flaş büyük Marmara depremi açıklaması geldi! Risk arttı! Son dakika! 

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!


Geri Dön