29 / 04 / 2024

Mesut Akgül açıklamaları

Mesut Akgül açıklamaları

Mamak'ın gecekondulasmasıyla sıkıntılı bölgelerinden biri olan Gülseren-Anayurt'ta kentsel dönüşüm projesi tüm hızıyla sürüyor. 440.000 metrekarelik bir alanda uygulanan projeyle, bölge yeniden ve modern bir seklide dizayn ediliyor

Mesut Akgül: Kıbrıs Kanyonu ve Mesir Alanı ile başkentliler için yeni bir cennet hazırlayacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni döneni projelerinden biri olan Kıbrıs Kanyonu ve Mesire Alanı'nı Ankara'ya kazandırmak için çalışmalara başladı. Akgül, Kanyonda başkentliler için bir cennet hazırlayacaklarını belirtti.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Ankara Namalan AVM açıldı!

Ankara Mamak'ta yeni yapılan AVM hizmete açıldı. Belediye Başkanı Mesut Akgül, Namalan AVM'nin açılış kurdaleyesini kesti.

Mamak Çağlayan Camii'de Selçuklu mimarisi örnek alındı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Çağlayan Mahalle Cami inşaatını inceleyerek, yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı

Mamak'a 271 milyonluk yatırım yapıldı!

Mamak Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’a yapılan yatırım miktarının 271 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Mamak Şehit Polis Fehmi Şahin Eğitim Merkezi açıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Mesut Akgül açıklamaları Haberi

Mesut Akgül açıklamaları

Mamak'ın gecekondulasmasıyla sıkıntılı bölgelerinden biri olan Gülseren-Anayurt'ta kentsel dönüşüm projesi tüm hızıyla sürüyor. 440.000 metrekarelik bir alanda uygulanan projeyle, bölge yeniden ve modern bir seklide dizayn ediliyor.

HAK sahiplerinin yüzde 77'si ile anlasan Mamak Belediyesi projenin yüzde 21'ini konut alanı yüzde 79'unu da yesil alan, yol ve sosyal donatıya ayırdı. Gulseren-Anayurt okul, ticaret merkezi, sağlık tesisi, sosyo-kültürel tesisleriyle dönüşümün en güzel örneklerinden biri oluyor. Bölgede bulunan gecekonduların büyük bir kısmı yıkılarak bölge gecekondulardan temizlendi. Mamak Belediyesi 2000 modern konutun İnşaatına devam ediyor. Tamamlanan 700 konut en kısa zamanda hak sahiplerine teslim edilecek. İhalesi yapılan yeni bölümlerle proje tüm hızıyla devam ediyor. 

BAŞKENTİN en büyük ilçelerinden biri olana Mamak kentsel dönüşüm, sporve sosyal yatırımlarıyla büyük bir dönüşüm yaşıyor. Mamak'ta ilklere imza atan...