17 / 05 / 2024

Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muharrem Gürel tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Çelik tarafından kuruldu.

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozy Karot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Murat Özyürek tarafından kuruldu.

Korkmaz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Korkmaz tarafından kuruldu.

M B Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M B Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustarfa Beyaz tarafından kuruldu.

Tekinler Karot Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekinler Karot Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Tekin tarafından kuruldu.

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ebadı ve Mohammad V.M. Gharehlar ortaklığında kuruldu.

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Gürel tarafından kuruldu. 


Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; İosb Mh.Atatürk Oto Ünal İşmr Sk.N.1 Ünal İşmr 34...