08 / 07 / 2024

metaverse arsa almak

metaverse arsa almak

"İleride buralar değerlenir" mantığı Türklerin, Metaverse'teki arsalara akın etmesine neden oldu. Metaverse'te 80 bin arazi satıldıysa, 20 bininin Türkler tarafından alındığı belirtildi...

Belediyelerden iki şehirde satılık 7 arsa! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Adana ve Sakarya'da yer alan imarlı yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz ve 18 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Metaverseye ilgi azaldı! Sanal arsaların fiyatları 15 bin dolardan 1.500 dolara geriledi!

Sosyal etkileşimlerin sınırlı kalması başta olacak şekilde çeşitli nedenlerle metaverse teknolojisine ilginin azalmasıyla ortalama metaverse arsa fiyatı 15 bin dolardan 1500 dolara indi.

Ankara ve bir ilde daha satılık 7 arsa! Arsa almak isteyenler bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Sincan ve Edirne İpsala'da yer alan 7 adet arsanın satış ihalesi 13 Haziran 2024 tarihinde yapılacak. İşte o ihale ilanları...

Arsa almak isteyenler dikkat! İşte Ankara'da 90 bin TL'ye bile yatırım yapabileceğiniz yerler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, Ankara'da 90 bin TL'ye bile arsa alınabilecek bölgeleri paylaştı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Konut yatırımı yapacaklar neden 1+1 almalı. Arsa alanlar ne kadar beklemeli?

Emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının kafası karışık olsa da konut ve arsa yatırım anlamında öne çıkıyor. Peki yatırımlık konut ve arsa almak isteyenler neyi tercih etmeli? İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

İki şehirde satılık 6 arsa! Konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Trabzon ve Gaziantep'te yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 24 Mayıs'ta yapılacak.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Arsa almak isteyenlere müjde! Ankara ve Adana'da imarlı 13 arsa satılacak!

Ankara ve Adana'da yer alan 13 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İmarlı arsaların satış ihaleleri 21 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Arsa ve tarla almak isteyenler dikkat! Yeni trend herkes ev yerine, tarla yada arsa alıyor...

Konut fiyatlarındaki yaşanan son zamanlardaki yükseliş vatandaşı da arsaya yönlendirdi. Buna göre, vatandaşlar ev yerine tarla veya arsa almak istiyor. Ancak bu süreçte dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. İşte deyatlar ve haberin ayrıntıları... 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde 42 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Yozgat Konuklar Belediyesi, Yozgat ili, Çayıralan ilçesi, Fatih Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Yozgat'taki arsaların fiyatları ne kadar? 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 44 ilde 622 muhtelif arsayı satıyor! Tarih resmen belli oldu! Arsa almak isteyenler müjde!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 44 ilde 622 muhtelif arsayı, KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu arsalar, 21-23 Kasım tarihleri arasında açık arttırmayla satılacak.

metaverse arsa almak Haberi

metaverse arsa almak

Dünyanın sanal haritasından arsaların satışa çıkarıldığı ortamlara en büyük ilginin Türk internet kullanıcılarından gösterdiği belirtildi. Anadolu Ajansı'ndan Güç Gönel Sağıroğlu'nun haberine göre; internetin ortaya çıktığı ilk zamanlar, kullanıcıların yalnızca "okuyucu" olduğu Web 1.0 ve artık birer "paylaşımcı" olarak bulunduğu Web 2.0 kavramlarından sonra beklentiler kullanıcıların bir sonraki versiyon olan Web 3.0'a geçiş yapmalarına yönelmesine neden oldu. Kendisinden öncekilerin tersine tek merkezden yönetilmeyen, bir hacker saldırısına maruz kalmayacak kadar güvenli bir ortam yaratması planlanan Web 3.0 ise beraberinde "metaverse" kavramını ortaya çıkardı.

"Meta" yani "öte" ve İngilizcedeki "universe" yani "evren" kelimelerinden meydana gelen metaverse, sanal ve gerçek dünyanın bir araya geldiği bir ortamı kullanıcılara sağlıyor. Bu ortamları tasarlayanlar, kendi evrenlerinden arsa satışı da gerçekleştiriyor. Birden fazla platform aracılığıyla yapılan...