15 / 05 / 2024

Metaverse gayrimenkul

Metaverse gayrimenkul

Sosyal bir platform olan Metaverse'de yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor.

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Sinpaş, son zamanların en gözde platformları arasında bulunan Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla ön plana çıkan marka, şimdi de Sinpaş - MetaVision iş birliğiyle metaverse dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. 

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Gayrimenkulde metaverse dönemi başlıyor!

Dünyanın gündemine oturan metaverse, gayrimenkul sektörünü de değiştirecek. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Metaverse’te 10 milyon sanal konut satılacak!

Re/max Piramit Gayrimenkul tarafından organize edien  "Sektörün Bugünü ve Yakın Geleceği" adlı etkinlikte son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse masaya yatırıldı.

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Metaverse'te Türkiye'deki en pahalı gayrimenkul Ayasofya Camisi oldu!

Metaverse evrenindeki gayrimenkullere olan talep güç geçtikçe artıyor ve satışlar da katlanıyor. Geçtiğimiz sene isim değiştirerek Meta adını alan Facebook tarafından fitili ateşlenen “metaverse” çılgınlığı büyümeyi sürdürürken yeni gelişmeler de yaşanıyor...

Metaverse evreninden arsa almak mantık mı?

Son zamanlarda metaverse evreninde satışa çıkarılan arsaların binlerce dolara alıcı bulması, sanal evrendeki gayrimenkul yatırımını popülerleştirdi. Peki metaverse evreninden arsa almak mantık mı?

Metaverse'de gayrimenkullere talep katlandı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Burak Kesayak bugünkü köşesinde Metaverse'deki gayrimenkul patlamasını kaleme aldı. İşte Burak Kesayak'ın 'Metaverse’de gayrimenkul patlaması yaşanıyor' başlıklı yazısı...

Metaverse Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaverse Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ünal tarafından kuruldu.

GİSP 'METAVERSE ve Gayrimenkul' konularını masaya yatırdı!

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Metaverse gayrimenkul Haberi

Metaverse gayrimenkul

Sosyal bir platform olan metaversede yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor. Emlak ofislerinin açıldığı metaverse evreninde İstanbul’un sembol alanları büyük rağbet görürken fiyatlar 200 ila 20 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Yatırım aracının en güvenli limanı olan gayrimenkul, sanal platformlarda da  güvenirliliğini kaybetmedi.  Son dönemde Metaverse'de satışa çıkarılan arsalara yoğun talep alması sebebiyle sahibindencom'da satışa çıkarıldı. Matverse evreninde 15 bini İstanbul'da olmak üzere, Türkiye genelinde toplam 30 bin arsa satışı gerçekleşti. Saray, stadyum, cami, köprü gibi İstanbul'un sembol alanları tükedi. Peki, Metaverse evreninde arsa sahibi olmak için hangi yol izlenmeli? 

MALiYETi 200 TÜRK LİRASI

Metaverse kullanıcılarının en yoğun iilgi gösterdiği platformlar arasında Decentraland,  Axie ınfınıty, Sandbox, OVR, Upland ve Cryptovoxels yer alıyor. Endeksacom Genel Müdürü Görkem Öğüt, en...