06 / 07 / 2024

metaxdoor markası kime ait

metaxdoor markası kime ait

2002 yılından eşiyle birlikte 24 metrekarelik bir alanda, giriş ve geçiş sistemleri Metaxdoor’u kuran markanın Yönetim Kurulu Başkanı Tuba Arslan, bugün 35 ülkeye ihracat yaptıklarını ve diğer sektörlerin var olmadığı ülkelere bile iş yaptıklarını belirti

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Konutlarda enerji tasarruflu döner kapı kullanılmaya başladı!

Metaxdoor markasıyla döner kapı ve kayar kapıda yerli üretim yaptıklarını söyleyen Tuba Arslan, enerji tasarrufu özelliğinden dolayı konutların da artık döner kapı kullanmaya başladığını kaydetti.

Nef Türkiye’den çıkan bir dünya gayrimenkul markası olacak!

"Evinin hangi şehirde olmasını hayal edersin?" sorusunu dünyada kime sorsanız sorun çoğunluğu ilk sıralarda New York diyecektir. Timur Gayrimenkul Nef New York projesiyle New York'ta ev sahibi olma imkanı sunuyor..

İskan harcı kime aittir?

İskan belgesi, yapı tamamlandıktan sonra belediyeden alınması gereken yapı kullanma izni oluyor. İskan alınabilmesi için gerekli belgelerin temini ve iskan harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, iskan harcı kime aittir?

İpotek fek yazısı kime verilir?

Konut kredisi kullanılan bankaya olan kredi borcunun ödenmesi halinde ipotek kaldırılarak ev şahıs adına tescil ediliyor. Bunun için de fek yazısı gerekli oluyor. Peki, fek yazısı nedir? İpotek fek yazısı kime verilir?

ABT Tekstil Jasmini markasıyla mağazalaşacak!

ABT Tekstil’in, 2005’te kurduğu ‘Gebe’ giyim, 20 milyon lira ciro yakaladı. Yurtiçinde 13 mağazası bulunan Gebe’deki tecrübenin ardından firma, ‘iri ve kilolu’ gençler için de Jasmini markasıyla mağazalaşma kararı aldı.

Erbilginler Yalısı kime satıldı?

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı satıldı. Peki Yeniköy Erbilginler Yalısı kime satıldı?

Eşlerden biri ölürse mal kime kalır?

Evlilik sırasında eşlerden birinin ölümü halinde geride kalan malların nasıl paylaşılması gerektiği Medeni Kanun kapsamında açıklanıyor. Peki, eşlerden biri ölürse mal kime kalır?

Ev alırken tapu masrafları kime aittir?

Ev alırken evin satış bedelinin yanı sıra birtakım masraflarının da ödenmesi gerekiyor. Peki, alıcı hangi masrafları öder? Ev alırken tapu masrafları kime aittir? Satıcı masraflara katılım sağlamaz mı?

Kira sözleşmesinde damga vergisi kime aittir?

Taşınmaz kiralamalarında imzalanan kira sözleşmesi bazı durumlarda damga vergisine tabi tutuluyor. Peki, kira sözleşmelerinde damga vergisi nasıl hesaplanır? Kira sözleşmesinde damga vergisi kime aittir?

İtalya markası ISVEA banyo ürünlerini Almanya'da tanıttı!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve yenilikçi modern yaklaşımıyla sergilediği 12 seri ürünle sektörün önemli fuarlarında ISH Frankfurt'a damgasını vurdu.

Vefa'nın yeni markası Doriva görücüye çıkıyor!

Türkiye’nin yenilikçi kapı ve pencere markası Doriva, 11-14 Mart tarihleri arasında 16. İstanbul Pencere Fuarı’nda sektörle buluşuyor. Doriva, otomasyona dayalı üretim teknolojisi ile yüksek kalitede kapı ve pencere profilleri üretiyor.

EgeYapı Group facebook'ta en çok etkileşime giren inşaat markası oldu!

Sosyal medya ölçümlemeleriyle her ay markaların sosyal medya verilerini paylaşan Socialbakers'ın 2014 yılı Türkiye bölgesel raporunda EgeYapı Group yıl boyunca Facebook'ta en çok etkileşime giren inşaat markası oldu.

metaxdoor markası kime ait Haberi

metaxdoor markası kime ait

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Restorasyon bölümünden mezun olduktan sonra 10 yıla yakın bir süre alüminyum konstrüksiyon ve giydirme cephe sektörlerinde çalışan Tuba Arslan, Türkiye’de otomasyon alanındaki eksikliği görmesiyle birlikte 2002 yılında eşiyle birlikte Arslan Yapı’yı kurmasıyla Metaxdoor markasının temellerini de atmış oluyor. Her türlü bina için giriş ve geçiş sistemleri sunan Metaxdoor’u 24 metrekarelik bir alanda kurduklarını ifade eden Tuba Arslan, bugün 2000 metrekarelik bir alanda 40 kişiyle birlikte üretim yapmanın gururunu yaşıyorlar. “Şirketimizi kurduğumuzda sadece 1 ekip arkadaşımız vardı. Bugün 40 kişilik ekibimizle, ürettiğimiz ürünlerin yüzde 40’ını ihraç ediyoruz. Artık Metaxdoor markasını 20 bin noktada görebilmek mümkün.” diyen Metaxdoor Yönetim Kurulu Başkanı Tuba Arslan, 2015 yılı itibariyle 35 ülkede var olduklarını belirtirek sözlerine şu şekilde devam ediyor:...