10 / 05 / 2024

Metin Ağırman özgeçmiş

Metin Ağırman özgeçmiş

İnşaat Mühendisi Metin Ağırman, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Metin Ağırman kimdir? Metin Ağırman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Metin Ağırman...

Volkswagen Tiguan fiyat listesi belli oldu! Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli olan Tiguan Mayıs 2024 fiyat listesini duyurdu. Peki Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı ne kadar?

TÜİK açıkladı: Geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'si hala bir ev sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kuşaklararası dezavantaj aktarımını araştırdı ve geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'sinin hala bir ev sahibi olamadığı ortaya çıktı.

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 26 Ağustos 2023 güncel depremler!

26 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 26 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max inanılmaz indirimle A101'de! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

A101, sürpriz bir adım atarak iPhone 13 Pro Max'i inanılmaz indirimle satışa sunuyor! Geçmişte akıllı telefon stoğu olmayan market zinciri, şimdi Apple'ın son modeliyle müşterilerini şaşırtıyor.

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Aile Destek Ödemeleri haziranda son. Üzen gelişme. Resmi açıklama geldi mi? Flaş bir detay var

Aile Bakanlığı tarafından destek ödemeleri haziran ayında son kez hesaplara yatırılacak. Destek ödemelerinin temmuzda ne olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ticari araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Haziran ayında Ford Transit Van ve E-Transit Van’a zam geldi mi? Ticari araç almak isteyenler, Ford Transit Van ve E-Transit Van’ın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

İŞKUR TYP’de yeni kadro açılacak mı? TYP kadrosu açıldı mı? İşte son dakika TYP gelişmesi!

TYP kapsamında İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Peki, TYP yeni kadro açıklaması geldi mi?

Volkswagen T-Cross'a zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu! Mayıs ayı fiyatları açıklandı!

Sıfır km Volkswagen fiyatları her geçen gün yükselmeye devam ederken, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen’in modellerine zam yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu. Volkswagen, bu kapsamda mayıs ayı fiyatları açıkladı. Peki Volkswagen T-Cross’a zam geldi mi? 6 Mayıs 2023 fiyat list

Metin Ağırman özgeçmiş Haberi

Metin Ağırman özgeçmiş

Metin Ağırman kimdir?

Metin Ağırman,  01.05.1969 doğumlu. Babası devlet memuru olduğu için çesitli illerde ikamet etti. (Erzincan, Erzurum, İstanbul) 1978 Yılından buyana İstanbul Kartal ilçesinde ikamet etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Eğitim hayatı:

1974-1979 Erzurum Cemal Gürsel İlkokulu, (İstanbul Kartal Sabri Taşkın İlköğretim Okulu’nda ilköğrenimini tamamladı.)

1979-1985 Kartal Lisesi 1986-1991 Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita ve Kadastro (Jeodezi ve Fotogrametri ) Mühendisliği

1998-2003 Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi / Kamu Yönetimi

2004 – Okan Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi – Mimarlık Bölümü


İş Yaşamı:

1992’de kurulan Ağırman Mimarlık,Mühendislik Hizmetleri İnşaat Ltd. Şti.

2000 yılından bu yana Ağırman Mühendislik Harita Planlama İnşaat Gayrimenkul Değerleme Bürosunda çalışma yaşamını sürdürmektedir

Faaliyet alanları: Kent planlaması, imar uygulamaları ,Yapı restorasyonu ölçmeleri Şuurlandırma, mimari proje ,mevzii İmar planların yapımı vb….

2008 Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı/2010-2011 Kamulaştırma Bilirkişiliği.

1992-2006 İnşaat...