14 / 05 / 2024

Metin Ağma kimdir

Metin Ağma kimdir

Papatya Vadi Konakları ve Papatya Residence projeleriyle gündeme gelen Düzlem Yapı, CNR Expo 2014 emlak Fuarı'ndaydı. Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ağma, Fuarı ve konut sektörünü Milliyetemlak'a değerlendirdi...

Metin Ağma kimdir?

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma kimdir? Aynı zamanda inşaat mühendisi ve işletmeci olan Metin Ağma ne zamandan beri Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Kira uyarlama davası nasıl açılır? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte kira uyarlama davası açma şartları 2024!

Ev sahibi ve kiracılar, kira uyarlama davası ile ilgili şartları ve nasıl uygulanacağını merak ediyor. İşte kira uyarlama davası açma şartları 2024...

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31553 sayılı resmi gazetede yayımlandı. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31457 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yasemin Açık kimdir?

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık kimdir? Yasemin Açık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yasemin Açık'ın biyografisi...

İmar planına itiraz dava açma süresi 2021!

Bir bölgenin imar planları belli bir süreliğine askıya çıkıyor. Bu bir aylık ilan süresi içerisinde planlara itiraz ediliyor. Peki imar planına ne zaman itiraz ediliyor? İşte imar planına itiraz dava açma süresi 2021...

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Metin Ağma kimdir Haberi

Metin Ağma kimdir

Papatya Vadi Konakları ve Papatya Residence projeleriyle gündeme gelen Düzlem Yapı, CNR Expo 2014 emlak Fuarı'ndaydı. Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ağma, Fuarı ve konut sektörünü Milliyetemlak'a değerlendirdi.


Bengü Öner: Öncelikle fuarla ilgili bir değerlendirme alabilir miyiz?


Metin Ağma: Beklentimiz zaten Körfez ülkelerinden müşterilerimiz olmasıydı. Yabancı brokerlarla tanışma fırsatımız oldu. Bu brokerlardan İstanbul'da şube açanlar oldu. Epey ilgi var açıkçası. Fuardan sonra daha geniş bir açıda görüşeceğiz. Bu sıcak ilginin fuar sonrasında da devam edeceğini düşünüyorum.



Bengü Öner: Konut sektörünün yakın geleceği hakkında neler düşünüyorsunuz?


Metin Ağma: Doğrusu inşaat sektörü seçimler ve öncesinde hep bir şeylere endeksliydi. Beklentilerimizi hep ertelediğimiz için durgun geçiyor bu ara. Ama mütekabiliyet yasası çok iyi oldu. Fuarın da en büyük özelliği bu yabancı satışı getirebilmesi oldu. Bu...