06 / 05 / 2024

Metin Bora

Metin Bora

Summa İnşaat, Venezüella'da 1480 konutu tamamlamak üzere bunun dışında 880 konutluk başlayacakları yeni projeleride konutların bitmesini bekliyor

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Metin Hara'nın iş yeri mühürlendi!

Bir dönem Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın diploması olmadığı halde kendini doktor olarak lanse ettiği nedeniyle iş yeri mühürlendi ve hapis istemiyle dava açıldı. 

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Metin Ertürk: Kuyucak'ı TOKİ ile buluşturduk!

2014 yılında Aydın Kuyucak ilçesinin başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Metin Ertürk, görev süresi boyunca pek çok başarılı projeye imza attı. Ertürk, gelecek dönemde farklı projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Has Bora İnşaat Emlak Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bora İnşaat Emlak Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bora tarafından kuruldu. 

Adriana Lima, Metin Hara'nın Amerika’ya yerleşmesini istedi!

Adriana Lima ile Metin Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi. Lima, Hara'nın Amerika'ya yerleşmesini istedi.

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Metin Başer, Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Yeşil GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fermani Özgür Altun'un yerine Metin Başer'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere seçilmesine karar verildi. 

Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Göz tarafından kuruldu. 

Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evin yarısını istedi!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verilirken, Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 4 katlı lüks malikanenin yarısının sahibi Fulya Kalkavan oldu.

Rahmi Metin kimdir?

Rahmi Metin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Rize Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Rahmi Metin kimdir? Rahmi Metin, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Metin Bora Haberi

Metin Bora



Türk müteahhitleri Rusya, Türkmenistan, Irak, Kazakistan, ve Suudi Arabistan'da aktif iş yapıyorlar bu ülkelerden 6. sırada ise Venezüella geliyor.



Summa İnşaat Venezüella'ya gidiyor. Reklamcı Erhan Şengel'in inşaat sektörüyle bağı olmamasına rağmen mütercim tercüman yeğeni Mehmet Karaosmanoğlu vasıtasıyla Venezüella Başkonsolosu Jose Gregorio Bracho Reyes ile tanışıyor. Rayes, Şengel'in Dışişleri Bakanı Nicholas Madura ile tanıştırmak istiyor. Dışişleri Bakanı Madura, iş aleminin ikili ilişkilerini geliştirmek üzere faaliyette olan örgüt DEİK'te konuşma yapıyor:


2 milyon konut açığımız var, Türklerin inşaat sektöründeki başarısını biliyoruz, gelin bize konut yapın!



Bu toplantı sonrasında baskan, Erhan Şengel'e inşaat firmalarıyla kendisini tanıştırmasını ve ortaklık kurmak istediğini söylerken Şengel reklamcı olmadığını fakat yardımcı olabileceğini açıklıyor. Summa İnşaat'ın Başkanı Mete Bora'yı arayan Şengel, telefonda Mete Bora'nın çocukları Selim ve Fatih Bey ile görüşüyor...