10 / 05 / 2024

Metin Burma biyografi

Metin Burma biyografi

Eski Atakum Belediye Başkanı Mimar Metin Burma kimdir? Metin Burma, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Metin Burma, bugün çalışmalarına hangi alanda devam ediyor?

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas evli mi?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas’ın mesleği nedir? Metin Barokas eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 Koçak fiyat listesi 

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezikler oldukça ilgi görüyor. Peki burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler kaç TL? Cep yakan şok fiyatlar! Koçak altın burma bilezik fiyat listesi

Altın burma bilezikler düğün, nişan ve yatırım amaçlı milyonlarca kişi tarafından satın alınıyor. 22 ayar altın burma bileziklerin fiyatları ise cep yakıyor. Peki 22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler ne kadar? İşte Koçak altın 22 ayar burma bilezik fiyat listesi 4 Kasım 2022.

22 ayar burma altın bilezik ne kadar? Burma altın bilezik kaç TL? Koçak altın burma bilezik fiyat listesi 26 Ekim 2022

Altın burma bilezikler, düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Bundan dolayı en çok satın alınan bilezikler arasında yer alıyor. Peki altın burma bilezik fiyatları ne kadar? Altın burma bilezik kaç TL? işte Koçak altın burma bilezik fiyat listesi 26 Ekim 2022.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Orta Vadeli Program resmen açıklandı! Dolar kuru ne kadar olacak? İşte hükümetin enflasyon ve dolar öngörüleri! 

Orta Vadeli Program, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı ve tüm detayları belli oldu. Program kapsamında,  hükümetin büyüme, işsizlik, enflasyon ve dolar/TL kuru tahminlerine de yer verildi. İşte o tahminler...

Hükümetin asgari ücret ve emekli maaşlarına yapacağı zam miktarı açıklandı! İşte zamlı maaş miktarı

Hükümetin Temmuz ayında asgari ücrete yapacağı ek zam ve emekli maaşlarına yapacağı artış miktarının kaç olacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, maaşlara gelecek zam miktarını canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Hükümetin kira adımı boşa çıktı! Ev sahipleri yasal limiti aştı

Konut kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hükümetin 1 Temmuz'a kadar kiraya yüzde 25 üst limit koymasına rağmen ev sahipleri yasal sınırı çoktan aştı.

Metin Burma biyografi Haberi

Metin Burma biyografi

Metin Burma kimdir?

Metin Burma, 1950, Trabzon doğumlu. Metin Burma, eski Atakum belediye başkanı. 1950 Trabzon doğumlu olan Burma 1961 yılında ailesi ile birlikte Samsun'a yerleşti. Ortaokul ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladıktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini kazandı. 1974 yılında mimar olarak mezun oldu. 


Aynı yıl, İller Bankası Samsun 6. Bölge Müdürlüğü'nde Teknik Sorumlu olarak göreve başladı. Belediyelere proje üreterek bu görevi 9 yıl boyunca sürdürdü. Memuriyetten ayrılarak iş yaşamına serbest çalışmalarıyla devam etti. Bu dönemde pek çok mimari projeye imza attı, birçok bina inşaatı ve altyapı çalışmalarını tamamladı. Kontrollük ve danışmanlık yaptı.


Belediyeciliğe 1984 yılında Sosyal Demokrasi Partisi'nden Samsun belediye meclis üyeliğine seçilerek başladı. 1994 yerel seçimlerinde Sosyaldemokrat Halkçı Parti'den Atakum kurucu belde belediye başkanı oldu.


1999 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk...