14 / 05 / 2024

Metin Çanakcı chp

Metin Çanakcı chp

CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Metin Çanakcı kimdir? Metin Çanakcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Metin Çanakcı'nın biyografisi...

Metin Anıl: Ekonominin lokomotifi inşaat!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile birlikte İnegöl Müteahhitler Derneği'ne (İMDER) iade-i ziyarette bulundu.

Metin Bulat: Bursa'ya hala yatırım yapılabilir!

Arsa fiyatlarının yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması konut fiyatlarına yansırken tüketici yatırım eğiliminde sapma gözleniyor. Orta sınıfa yönelik nitelikli konut üretimiyle öne çıkan müteahhit Metin Bulat, Bursa'nın hâlâ yatırım yapılabilir seviye

CHP'den İstanbul trafiği için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Karayolları Trafik Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi.

İzmit­ Cedit Mahallesi'ndeki dönüşüme CHP'den ret!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesi’nde yapılması gündeme gelen Kentsel Dönüşüm oylamasına CHP ret oyu verdi.

Reha Metin Alkan'dan TOKİ'ye teşekkür!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

Florya'daki Metin Oktay Tesisleri Riva'daki araziye taşınacak!

Dumankaya İnşaat, kendisi veya başka şirketler aracılığıyla, Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nin kulübün Riva'daki arazisine taşınması ve bu iki arsanın farklı projeler geliştirilerek birlikte değerlendirilmesini önerdi.

CHP seçim bildirgesinde 'isteyene konut' dedi!

CHP iktidarında isteyen herkesin konut sahibi olabileceği vurgulanan bildirgede, TOKİ'nin yapacağı sosyal konutlardan arsa ücreti alınmayacağı ve maliyetin yüzde 40 oranında düşürüleceği sözü verildi.

CHP'den İstanbul için Kent Suçları İzleme Kurulu!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, kentteki imar planları ve projelerini mercek altına alarak, kente karşı işlenen suçları izleme kararı aldı. Bu doğrultuda İstanbul İl Başkanı'nın başkanlığında Kent Suçları İzleme Kurulu kuruldu.

CHP, Adana CarrefourSA AVM imar planına itiraz etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubu, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edilen CarrefourSA Alışveriş Merkezi’nin içinde bulunduğu 160 dönümlük alanla ilgili imar planı değişikliği kararına itiraz etti.

CHP atıl TOKİ konutları için kanun teklifi hazırladı!

Teklif, atıl durumdaki TOKİ konutlarının kamu ve özel öğrenci yurtlarına dönüştürülmesine öngörüyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun imzasıyla hazırlanan teklif, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Metin Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Musa Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Özcan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 800 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

CHP heyeti viyadük inşaatını inceledi!

Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkisi’nde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılmasıyla, demir ve harçların altında kalan 4 işçinin hayatlarını kaybettiği yerde CHP heyeti inceleme yaptı.

Eda-Metin Özülkü çifti Bodrum'da çiftlik açtı!

Bodrum’da eşi Eda Özülkü’yle işletmeciliğe soyunan Metin Özülkü,“Yaz kış farklı projeler yapıyor olacağız. Gerçekleştireceklerimiz ileride yapacaklarımızın sinyali olacak” dedi

Metin Çanakcı chp Haberi

Metin Çanakcı chp

Metin Çanakcı kimdir?

CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Metin Çanakcı özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"10 Nisan 1979 yılında Erzincan’ın Tercan ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Mercan beldesinde tamamladım. Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden 2003 yılında mezun oldum. 2003-2004 yılında Erzincan ili Tercan ilçesi Aktaş köyü, 2005-2006 yılı Tercan ilçesi Bağpınar köyünde öğretmenlik yaptım. 


2006-2009 yılları arası BTC(Bakü, Tiflis, Ceyhan) ham petrol boru hattı projesinde sürdürülebilir kırsal kalkınma programı kapsamında Erzincan-Gümüşhane illerine bağlı Tercan, Çayırlı, Refahiye ve Kelkit ilçelerinde 49 köyde proje saha koordinatör yardımcısı olarak görevlerde bulundum. 


2009 yılında göreve başladığım Erzincan Pancar Kooperatifi’nde ziraat mühendisi olarak görev yapmaktayım. Evli ve bir çocuk...