21 / 05 / 2024

Metin Dağ

Metin Dağ

Arena Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi, Metin Dağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Esenler, Turgut Reis Mahallesi, Şehit Ali Karahan Caddesi'nde kuruldu.

Yalova Çiftlikköy'de mini bir şehir kurulacak!

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Köprü Geçiş Sistemi ve Otoyol Projesi'nin yanı sıra, ilçenin sanayiden uzak oluşu ve doğal güzellikleri nedeniyle yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söyledi...

Temmuz'da SSK-BağKur emeklisine yüzde 25, memura yüzde 20 zam! Son dakika açıklaması geldi! 

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Temmuz'da hükümetin asgari ücret, emekli ve memura yapmayı düşündüğü zam oranlarını tek tek paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

“Çip üretimine teşvik” yarışına Japonya da katılıyor!

Japonya Ticaret Bakanlığı'ndan bir yetkili Tayvanlı çip üretim devi TSMC'nin Japonya'da ikinci bir üretim tesisi kurmaya karar vermesi durumunda hükümetin mali yardım sağlamaya hazır olduğunu açıkladı.

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Işık tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'da neler bekleniyor? Seçim sonrası hangi sektör ve hisseler öne çıkacak? Tek tek açıklandı! 

Türkiye bugün ikinci defa sandığa giderken, piyasaların gözü kulağı da sandıktan çıkan sonuçta ve yeni kurulacak olan hükümetin ekonomi politikalarına ilişkin vereceği mesajlarda olacak. Uzmanların değerlendirmesine göre sandıktan alınacak sonuç ise borsanın izleyeceği yönü belirleyecek.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Mtn Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Dağıstan tarafından kuruldu.

İtalya’da elektrik faturalına gelen astronomik zam karşısında fırıncılar: Ekmek lüks olacak!

İtalya'da hükümetin enerji krizine karşı destek sağlamak için milyarlarca euro bütçe ayırmasına rağmen elektrik faturalarında bu aydan itibaren yüzde 59 artış yapacağını açıkladı. Bu haber üzerine halk protesto gösterilerine başladı.

Almanya'da akaryakıt fiyatlarına zam! Motorin 2,30 avro oldu

Almanya'da akaryakıt fiyatlarında litre başına olarak 40 centin üzerinde artış meydana geldi. Almanya’da hükümetin akaryakıt için vermiş olduğu vergi indirimi desteğinin dün gece itibarı ile sona ermesi ile birlikte bu sabah motorin fiyatı 2, 30 avronun üzerine çıkmış oldu.

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.

Asgari ücrete Temmuz'da çifte zam açıklaması! Maaşlardaki artış oranı ve yeni maaş miktarı belli oldu

Asgari ücrete Temmuz'da hükümetin ne kadar zam yapacağı, zam yapılırken nelerin göz önünde bulundurulacağı detaylı şekilde incelenip rapor haline getiriliyor. Hükümet zam çalışmasına son şeklini verirken özel sektörden art arda asgari ücrete zam haberleri gelmeye devam ediyor.

Asgari ücrete ek zam sonrası 6 bin lira olacak! Temmuz'da açıklanacak artışta kriter belli oldu

Asgari ücrete Temmuz'da yapılacak zamla ilgili son dakika gelişmeleri milyonları ilgilendiriyor. Hükümetin Temmuz'da açıklayacağı yarıyıl zammında detaylar netleşmeye başladı. Enflasyona bakılarak yapılacak zam sonrası yeni fiyat belli oldu!

Metin Dağ Haberi

Metin Dağ

Arena Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi, Metin Dağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Arena Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü İnşaat ve yapı malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her...