04 / 05 / 2024

metin karaduman 2b sorunu açıklaması

metin karaduman 2b sorunu açıklaması

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Zonguldak Belediye Bakanı Muharrem Akdemir’in Tepebaşı Mahallesindeki emlak değerleri yüksek tutarak vatandaşlara doğru söylenmediğini ve kandırıldığını iddia etti...

Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Zonguldak'ta TTK ve TOKİ işbirliğiyle 5 yıl önce çalışmalara başlanılan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının temeli atıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, törende konuşma yaptı.

Metin Karaduman mülkiyet kanununu anlattı!

Mahalle toplantılarına ağırlık veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi uygulama safhasına giren mülkiyet kanunuyla ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Hükümet 2B'li 450 bin arsayı sattı!

Bakan Ağbal, "2B konusunda hiçbir hükümetin yapmadığı bir işi yaptık. Şu ana kadar yaklaşık 450 bin arsayı sattık, Maliye tarihinde böyle bir şey yok. Yaklaşık 8,5 milyar lira civarında bir satış, 5,5 milyar lira civarında bir tahsilat yaptık" dedi.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

Zonguldak'ta tekel binasının yeri kent meydanı olmalı!

Çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden tünellerin yanı sıra lavuar alanı ve 69 ambarları ile ilgili görüşlerini paylaşan Metin Karaduman, Zonguldak’ın kalkınması adına belirlenen projelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

TOKİ projesi Zonguldak’ın yüz akı olacak!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, toplu konut, Site’deki spor salonu, tüneller, duble yollar ve şehir stadındaki tribün çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kemal Köksal Stadyumu'nda yıkım sürüyor!

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yıkım kararı verilmesiyle kapalı tribün yıkım işlemleri devam eden Kemal Köksal Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Metin Karaduman, Çınatepe TOKİ sürecini değerlendirdi!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Çınatepe mahallesinde başlayan TOKİ çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Karaduman, “Bununla ilgili mevcut TTK lojmanlarının şuanda yıkımı başladı. " dedi.

Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yapımı devam eden 400 yataklı hastane çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Karaduman şöyle dedi: "2 yıl zarfında hastanemiz hizmete girecek. " dedi.

Metin Karaduman'dan 2B sorununa belgeli yanıt!

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Zonguldak Belediye Bakanı Muharrem Akdemir’in Tepebaşı Mahallesindeki emlak değerleri yüksek tutarak vatandaşlara doğru söylenmediğini ve kandırıldığını iddia etti...

Metin Karaduman'dan 2B açıklaması!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında 2B arazilerinin satışı ile ilgili yeni düzenlemenin önümüzdeki günlerde TBMM’ ye geleceğini vurguladı...

Beykoz'da 2B'liye tapu müjdesi!

İstanbul'un en çok 2B arazisine sahip ilçesi Beykoz'da, belediye ve hükümetin ortaklaşa yürüttüğü çalışmanın ardından hak sahipleri tapulanna kavuşacak. Beykoz'da 2B arazileri soran olmaktan çıkıyor...

Metin Karaduman: TOKİ ile Zonguldak'a yeni stad yapacağız!

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, TOKİ ile birlikte Zonguldak'a yeni stad yapılacağını açıkladı

metin karaduman 2b sorunu açıklaması Haberi

metin karaduman 2b sorunu açıklaması


AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Zonguldak Belediye Bakanı Muharrem Akdemir’in Tepebaşı Mahallesindeki emlak değerleri yüksek tutarak vatandaşlara doğru söylenmediğini ve kandırıldığını iddia etti.


Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Karaduman 2009 da belirlenen emlak değerlerinden yüksek tutularak CHP’li İsmail Eşref ve Muharrem Akdemir’in 2B sorununu yarattığını iddia etti. Karaduman şu şekilde konuştu:


“Muharrem Akdemir’in yalanlarında son perde. 2B alanlarının satışı ile Tepebaşı Mahallesi'nin yüzleştiği emlak değerleri her zamanki gibi milleti kandırmayı kendisine iş edinmiş CHP’li belediye Başkanları Sn İsmail Eşref ve Muharrem Akdemir Yönetiminin ayıbıdır. 2009 yılında emlak değerleri belirlenirken İsmail Eşref yönetimi belediye meclis grubumuzca uyarılmış muhtarlar bilgilendirilmiştir. Ama her zamanki gibi Belediye Başkanı ve Yönetimi muhtarlarımızı ve halkımızı kandırmış hizmet edeceğim yalanıyla emlak değerlerini yüksek tutmuş ve...