18 / 05 / 2024

Metin Taşkulu

Metin Taşkulu

Hedef Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Tekin Taşkulu, Metin Taşkulu, Mesut Karateke, ortaklığından oluşuyor. Hedef Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Pendik, Yayalar Mahallesi, Yayalar Caddesi'nde kuruldu.

Konya'da 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla 15 adet arsa satışta! Hemen bakın!

Konya Kulu Belediye Başkanlığından Celep Mahallesi'nde yer alan 15 adet arsa satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan taşınmazların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Metin Güler tarafından kuruldu.

Hükümetin vergi listesi değişti! Telefon tablet ve bilgisayarlara zam geliyor

Hükümetin telefon, tablet ve bilgisayar başta olmak üzere bazı elektronik eşyalardan aldığı TRT bandorl ücret listesi değişti. Söz konusu karara ilişkin düzenlenen yasa Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bahsi geçen ürünlere zam geliyor.

1 Mayıs'ta açıklanacak maaş sürprizinin detayı belli oldu! En düşük ücret kaç lira olacak?

Milyonlarca emekli ve asgari ücretli 1 Mayıs'ta hükümetin açıklayacağı sürprizin detaylarını merak ediyor. Asgari ücret ve memurların maaşlarındaki düzenleme nasıl yapılacak. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret detayını açıkladı.

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

Emekli bayram ikramiyelerine bütçeye getireceği yük gerekçesiyle zam yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı. 1 Mayıs'ta Erdoğan'ın kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Hükümetin dolar hamlesi sonra rakam yeniden uçacak! Şu andaki fiyatı olması gereken seviye değil

Hükümetin 20 Aralık'ta açıkladığı Kur Korumalı Mevduat hesapları sonrası 18 liradan 13 liraya düşen dolar son 2 haftadır yeniden yükselmeye başladı. Alınan tüm önlemlere rağmen tutulamayan doların 22 liraya çıkacağı iddia edildi. İşte detaylar..

İleri Petrol Ürünleri Madencilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurudlu!

İleri Petrol Ürünleri Madencilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Taş tarafından kuruldu.

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşkın tarafından kuruldu.

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Ceylan ve Metin Yağci tarafından kuruldu.

Historia Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Historia Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli Metin Kaçar ve Murat Çetinkaya tarafından kuruldu.

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın Metin ve Mehmet Fındık ortaklığında kuruldu.

Metin Taşkulu Haberi

Metin Taşkulu

Hedef Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Tekin Taşkulu, Metin Taşkulu, Mesut Karateke, ortaklığında Pendik, Yayalar Mahallesi, Yayalar Caddesi'nde kuruldu. 


Hedef Cephe Sistemleri Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında iş merkezleri, banka binalar, otel binaları, liman, iskele, yol , köprü, tünel,toplu ve ferdi konut, spor tesisleri, fabrika ve her türlü bayındırlık hizmetleri, taahhüt ve restorasyon, dekorasyon, onarım, sınai teknolojik, mekanik ve elektrik tesisat montaj işleri, bunların çatı izolasyonu, su yalıtımlarını, giydirmeli dış cephe ve kaplama işlerini yapmak ve yaptırmak. 2- Şirket her türlü cephe sistemlerinin ürünlerini, siding, alüminyum, taş, granit cephe, ahşap cephe, compaq cephe malzemeleri, cam cephe sistemleri ve yan ürünlerinin makinalarının yedek parçalarını alımı satımı , imali, ithalat ihracatı, toptan veya perakende ticaretini yapmak. 3- şirket her...