04 / 05 / 2024

Metin Türk

Metin Türk

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu.

Türk Lirası mevduatına bir destek adımı daha! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı

Hükümetin liralaşma politikası kapsamında atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. 20 Aralık'ta çıkarılan Kur Korumalı Mevduat, Gelire Endeksli Senet, Türk lirası kredi kullanımında döviz limiti sınırlaması adımlarından sonra şimdi TL mevduatlarına uygulanan stopaj indirimlerinin süresi uzatıldı.

Hayırsever Türk doktor Afganistan'da okul inşa ettirdi!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk, Afganistan'ın Cevizcan şehrinde 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul inşa ettirdi.

Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evin yarısını istedi!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verilirken, Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 4 katlı lüks malikanenin yarısının sahibi Fulya Kalkavan oldu.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Rusya Türk Akımı projesine Türkiye kadar ilgili!

Rusya Enerji Bakanı Novak "Türk Akımı projesine en az Türkiye kadar ilgili ve ciddi yaklaşıyoruz. Türkiye'de seçimlerin tamamlanmasını ve yeni hükümetin şekillenmesini bekliyoruz" dedi.

Türk Akımı için hükümetin kurulması bekleniyor!

Rusya Başbakanı Medvedev Rusya'dan Avrupa'ya doğalgaz taşıyacak "Türk Akımı" projesini imzalamak için, Türkiye'de kurulacak yeni hükümeti beklediklerini belirtti.

Rusya Türk Akımı projesi için yeni hükümeti bekliyor!

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Rusya'dan doğalgaz taşıyacak "Türk Akımı" boru hattı projesini imzalamak için, Türkiye'de yeni hükümetin kurulmasını beklediklerini söyledi.

Türk müteahhitler Libya'da ilişkilerin düzelmesini bekliyor!

Libya’da iki farklı hükümetin ortaya çıkmasından en çok Türk şirketleri olumsuz etkilendi ancak Birleşmiş Milletler’in arabuluculuk çalışmaları ülkede istikrar için yeni bir umut doğurdu.

Yurt dışına giden Türk enerji şirketlerinin kredisi Türk EximBank'ta!

Türk EximBank Genel Müdür Yardımcısı Alaaddin Metin, ağırlıkla Afrika bölgesinde olmak üzere yurt dışında 19 enerji projesinde yer alan Türk firmalarına 2 milyar 128 milyon dolarlık alıcı kredisi sağlamaya hazır.

Metin Şentürk'ün eski eşi malikanesinin yarısını istiyor!

Geçen yıl Metin Şentürk'ten çekişmeli boşanırken 150 bin lira tazminat alan Fulya Kalkavan, şimdi de mal paylaşım davası açtı. Fulya Kalkavan Sarıyer Reşitpaşa'da bulunan 500 metrekare üzerine kurulu 4 katlı lüks malikânenin yarısını istedi.

250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması bulunuyor!

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması bulunuyor. 61. Hükümetin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firmasının bulunduğunu belirtti.

Afganistan'da kaçırılan Türk mühendisler yurda döndü!

Afganistan'da 8 ay önce Taliban tarafından kaçırılan 4 Türk mühendis, serbest bırakılmalarının ardından dün Türkiye'ye döndü. İsmail Sağlam, Metin Ok, İmam Atlı ve Cafer Ferhat, THY ile dün saat 16.00'da Atatürk Havalimanı'na indi

Afganistan'da kaçırılan Türk inşaatçılar yaşadıklarını anlattı!

Afganistan'da inşaat firmasında çalışırken kaçırılan 4 Türk tekniker uzun bir esaretten sonra serbest bırakıldı. 4 Türk'ten uzun süredir hiç haber alınamıyordu tekniker Metin Ok, 'Her gün infaz videoları izletiyorlardı' diye konuştu

Metin Türk Haberi

Metin Türk

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu. 


İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı ve ihracatını yapmak. İzolasyon malzemelerin imalatı için gerekli makine, alet edavat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri  binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut , işyeri , ticarethane inşaatlarını...