02 / 05 / 2024

Metrekareleri düşük daireler

Metrekareleri düşük daireler

İstanbul'da kentsel dönüşümün başladığı konutlarda dairelerin metrekareleri genelde düşse de değeri artıyor. Kent genelinde dönüşüm bölgelerinde dairelerin değer artış oranı yüzde 20'den başlıyor.

Adapazarı'nda hazır daireler düşük fiyata satılıyor!

Adapazarı'nda inşaat sektöründe yaşanan kriz yaşanıyor. Güvenilir müteahhitlerden bazılarının kritik noktada olduğu belirtilirken bazılarının günü kurtarmak için ellerindeki hazır daireleri çok düşük fiyatlara satmaya başladıkları ifade ediliyor.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Metrekareleri düşük dairelerin değeri arttı!

İstanbul'da kentsel dönüşümün başladığı konutlarda dairelerin metrekareleri genelde düşse de değeri artıyor. Kent genelinde dönüşüm bölgelerinde dairelerin değer artış oranı yüzde 20'den başlıyor.

Teknik Yapı'dan düşük faiz kampanyası!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Körfezkent 4 Konutları'nda satılık daireler!

Emlak Konut Körfezkent 4 projesi 1.096 konut ve 28 dükkandanmetdana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde satılık daireler bulunuyor. Projedeki dairelerin fiyatları şöyle:

Yeraltındaki 3 milyon dolarlık daireler yok satıyor!

Silodaki yüzme havuzlu, büyük ekran televizyonlu, yapay pencereli dayalı döşeli daireler 3 milyon dolara alıcı buldu. Silonun ortak kullanım alanında spor salonu, sağlık merkezi, sinema ve kütüphane de var.

Sayıştay, Başkentgaz'ın düşük fiyatla satıldığını tespit etti!

Sayıştay, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı..

Denize hafriyat dökümüne takip geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan çevresel yönetim projesiyle liman, marina, balıkçı barınağı gibi inşaatların yapımında ortaya çıkan hafriyatların kullanım, döküm ve bertaraf alanları belirlenecek

Çemaş Döküm Sanayi iletişim bilgileri!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi iletişim bilgileri yayınlandı. Firma, Kırşehir'de Ankara Asfaltı üzerinde yer alıyor...

Kombiyi kapatmak yerine düşük seviyelerde kullanmak daha tasarruflu!

Isıtma ve soğutma ürünleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Ferroli, kış aylarında kombiyi kapatmak yerine düşük seviyelerde kullanmanın daha tasarruflu olacağını belirtti. Ayrıca şirket ideal ısı ayarının 80 ile 55 derece olduğunu söyledi...

Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede?

Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent 'te yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede 84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkan bulunuyor.

Arif Gürdenli: Düşük enflasyon nedeniyle çalışanlara yüksek zamlar yapılamıyor!

Dünyanın en büyük danışmanlık şirketlerinden Towers Watson’un Küresel Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü Arif Gürdenli, son zamanlarda işletmelerin çalışanlara düşük enflasyon nedeniyle yüksek zamlar yapamadığını belirtti...

Metrekareleri düşük daireler Haberi

Metrekareleri düşük daireler

İstanbul'da kentsel dönüşümün başladığı konutlarda dairelerin metrekareleri genelde düşse de değeri artıyor. Kent genelinde dönüşüm bölgelerinde dairelerin değer artış oranı yüzde 20'den başlıyor.


Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, ilgili kanundan sonra kentsel dönüşümün Türkiye'de iki farklı şekilde yapılmaya başlandığını belirterek, bunlardan ilkinin "Riskli alan ilan edilerek bölgesel ölçekte yapılması planlanan dönüşüm projeleri" olduğunu söyledi.


İkinci olarak parsel bazında yapılan yık-yap şeklindeki dönüşümü görmenin mümkün olduğunu dile getiren Maya, "Kentsel dönüşümün asıl konusu ilk maddedir ama uygulamada ikinci şekli daha ağırlıkla görüyoruz. Bunu aslında kentsel dönüşüm olarak adlandırmak doğru değil ama iki yöntemin de ortak çıkmazı hak sahipleri ile yatırımcı arasındaki uzlaşmalar" diye konuştu.


Maya, bu uzlaşmalarda tarafların beklentilerini karşılayacak orta noktayı bulan rakamlara zor ulaşıldığını...