14 / 05 / 2024

metro çıkışı taksi durağı

metro çıkışı taksi durağı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Yaptığımız her metro istasyonunun çıkışında yeni taksi durakları oluşturulacak. İstanbullular özel araçları yerine toplu taşımayı ve devamında taksiyi kullanarak hızlı ve güvenli seyahat edecek.” dedi...

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Gayrimenkulde dengeler değişiyor!

Metro, köprü, demiryolu hatlarıyla ulaşım bağlantıları güçlenen, kentsel dönüşümle çehresi değişen Anadolu Yakası’nda İstanbul Finans Merkezi projesinin de etkisiyle ofis yatırımları hızla artıyor.

Düzce Otobüs Terminali kiraya veriliyor!

Düzce Belediyesi meclis gündeminde görüşülen Şehirlerarası Otobüs Terminali büro, yazıhane, kafeterya, lokanta, emanet odası, büfe, otopark, giriş-çıkış, taksi durağı, çay ocağı ve diğer eklentilerin komple işletilmesi amacıyla daha önce ihaleye çıkıldı

Metro Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro hafta içi hergün saat 07:30 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro market bayramda kaçta açılıyor?

Metro Garden Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro Garden hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro Garden Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Garden AVM bayramda kaçta açılır?

Metro 34 Eşbah Yapı satılık!

Konum bilgisine göre Atatürk havalimanına 10 kilometre uzaklıkta bulunan projede 80 adet ofis yer alıyor. Metro 34 Eşbah Yapı satılık bağımsız birimler metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul'da trafiği rahatlatmak amacıyla yürüttüğü projeler arasında yer alan Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı sözleşmeye göre metro hattı, Mart 2018'de tamamlanacak.

Metro 34 İkitelli satılık!

Metro 34 İkitelli satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Tek bloktan meydana gelen proje İkitelli Organize Sanayi Bölgesi üzerinde inşa ediliyor.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Mart 2018'de tamam!

Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını açıkladı. Hat, 2018de tamamlanacak.

Kaynarca ve Sabiha Gökçen arası metro hattı çalışmaları başladı!

İstanbul’da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığı bildirildi.

metro çıkışı taksi durağı Haberi

metro çıkışı taksi durağı

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın 2 bin 500 kişinin katılımıyla İBB 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftara katıldı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Yahya Uğur, oda başkanları ve çok sayıda taksici ailesinin yer aldığı iftarda belediye bürokratları da hazır bulundu.


İftarını tesislerin önündeki mobil büfede davetlilerle birlikte açan ve ailelere ayran ikram eden Başkan Kadir Topbaş, konuşmasında taksici esnafını asla mağdur etmeyeceklerini söyledi. Taksiciler Kadir Topbaş’ın konuşmasına alkışlarla destek verdi. Topbaş, günümüz dünyasında ülkelerin değil şehirlerin yarıştığını ifade etti.


Taksicilerden kaliteli hizmet ricası

Taksicilerin müşterilerine davranış şekli ve verdiği hizmetle o şehrin kalitesini gösterebileceğini ifade eden Belediye Başkanı Kadir Topbaş “Sizlerden özellikle ricam‚ hizmet sektöründe çalışan insanlar olarak şehir hakkındaki algıyı sizler ortaya koymaktasınız. Şehrin kalitesi ve medeniyet...