02 / 05 / 2024

metro hattı inşaatında panik

metro hattı inşaatında panik

İstanbul Üsküdar'da Mimar Sinan Mahallesi, Sabahattin İskele Sokak'ta önceki akşam saatlerinde vatandaşlar binalarında sesler duydu ve panikle sokağa döküldü. İncelemenin sonunda sokaktaki 7 bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında çok önemli bir gelişme yaşandı. Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın depo sahası hizmete açıldı.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

Dudullu- Bostancı Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

2022 yılında hizmete girmesi planlanan Dudullu- Bostancı metro hattının inşaatında tamamlanma oranı yüzde 75 oldu.

Üçyol-Buca Metro Hattı inşaatı bu yıl başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 70 milyon avroluk bütçesiyle şehrin en büyük yatırımı olacak Üçyol-Buca Metrosu için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 125 milyon avroluk dış finansman sözleşmesine imza attı. Peki metro hattının inşaatına ne zaman başlanacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul'daki 4 metro hattı inşaatı için dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 4 metro hattının inşaatı için dış borçlanma yetkisini gündeme aldı.

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Dudullu-Bostancı metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Dudullu-Bostancı metro hattı inşaatında son durum ne?

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

metro hattı inşaatında panik Haberi

metro hattı inşaatında panik

İstanbul Üsküdar'da Mimar Sinan Mahallesi, Sabahattin İskele Sokak'ta önceki akşam saatlerinde vatandaşlar binalarında sesler duydu ve panikle sokağa döküldü. Apartman sakinleri daha sonra da binalarının arka kısmında yapımı devam eden Üsküdar-Ümraniye Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı inşaatı yetkililerine duydukları seste bahsetti. Bunun üzerine yetkililer sokakta inceleme yaptı; 3 binanın duvarlarında ve zeminde çatlaklar oluştuğunu tespit etti. İncelemenin sonunda sokaktaki 7 bina tedbir amaçlı boşaltıldı; sokak sakinleri önemli eşyalarını da alarak inşaat yetkilileri tarafından otele...